Србија

АНАСТАСИЈА ПРОГОВОРИЛА О ЦЕЦИНОМ ХАПШЕЊУ: Питала сам је што ме је ОСТАВИЛА, мама је кроз јецаје рекла да…

Анастасија Ражнатовић никада раније није говорила о томе како се осећала поводом хапшења мајке и фолк диве Светлане Цеце Ражнатовић у акцији „Сабља“, која је уследила после убиства некадашњег премијера Зорана Ђинђића.

Она је сада испричала да је тада имала свега пет година, а да она и старији брат Вељко нису ни знали шта се дешава.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Када је мама имала оне проблеме, то сам изузетно тешко поднела, јер сам јако везана за маму. Тренутак када су маму одвели… имала сам тада пет година, била сам баш мала. Вељко и ја нисмо знали шта се дешава, нису нам причали. Сећам се само сцене за мој пети рођендан, били смо у Житорађи код баке и деке, а нама је рекла да је у Америци на пословном путу. Звала сам је и она је јецала преко телефона. Питала сам је: „Што плачеш, треба да будеш срећна, рођендан ми је“, а она каже: „Не плачем, не плачем.“ Ја кажем: „Па добро, мама, ако си ти у Америци, што тетка не може да дође? Што сте ме обе оставиле?“ Рекла је: „Па не можемо, заједно смо тамо, имамо посла, не можемо да се вратимо. Ту су бака и дека.“ Нисмо ми знали сигурно две године након тога шта се десило – рекла је Анастасија за „Курир“.

– Нисмо имали свест да разумемо оно што су нам причали, нити је детету од пет година то могло бити објашњено како ваља – присетила се она овог потресног периода у животу породице Ражнатовић.

Признала је о како се осећала када је њена мајка носила наногицу. Анастасији је све тешко пало, па се и угојила 20 килограма.

– У периоду када је мама имала наногицу, Вељко и ја смо због целе хајке пресељени на Кипар. Пала сам у депресију, није ми било ни до чега, тешко сам то подносила. Само сам тражила неки спас, ту празнину да попуним храном. И просто, било ми је тешко да се уклопим, све је било црно, мрачно, само сам јела. Угојила сам се толико да ме је мама једва препознала када смо се вратили – рекла је она за поменут медиј.

Извор: Курир/Блиц