Србија

ЈЕЗИВ СЛУЧАЈ У ЗАЈЕЧАРУ: Полиција упала на сахрану жене, а онда ШОК

Роса Манојловић (66), коју је у недељу у дворишту куће у зајечарској Копривници згазио трактор, требало је да, након обдукције, буде сахрањена данас.

Међутим, иако је њен супруг Миодраг (68), како каже, позвао више од 300 људи да на вечни починак испрате његову супругу, она највероватније неће бити сахрањена данас, јер је јуче око 15 часова тело покојнице узела полиција, која је добила налог да се обдукција ипак обави.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Враћали смо се из поља и обезбедили смо трактор. У једном тренутку, он је, из непознатих разлога, кренуо. Моја супруга је потрчала за возилом и покушала да, трчећи поред теретног возила, окрене трактор, и скрене га тако да он удари у кућу, а да не одлекти у провалију. – кроз сузе прича за „Новости“ Миодраг.

Међутим, док је трчала упоредо са трактором и окретала волан, Роса се саплела.

Манојловићи су одмах позвали Хитну помоћ, која је дошла на лице места и несрећну жену пребацила у болницу.

– Лекари су се четири часа борили за живот моје супруге, али она је ипак подлегла ранама – наставља Мирослав:

– Пошто је у питању, како је било процењено, удесна смрт, одлучено је да се обдукција не ради, већ се тело покојне жене вратило родбини у Копривницу. Позвали смо на сахрану око 300 људи, спремили храну и пиће и тада су дошли полицајци у узели тело. Нико не зна да ми каже, осим да обдукција ипак мора да се обави, колико ће све то да траје, и шта ћу ја сада са ових више од 300 људи? – каже он.

Извор: Блиц