Србија

ГЕНЕРАЛ СИМИЋ ДОШАО НА ЉУПКИН НАСТУП: Прекршио забрану приласка, све време се крио

Страсти између Љупке Стевић и њеног бившег љубавника Драгише Симића се, по свему судећи, још увек нису смириле.

Певачица је прошле суботе имала наступ на једном београдском сплаву, на којем се, према речима очевидаца, појавио генерал полиције, са којим је она била десет година у љубави.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Љупка је на посао дошла пола сата пре почетка наступа. Била је одлично расположена, нарочито када је видела да је сплав био испуњен до последњег места. И мушкарци и жене су прилазили да се фотографишу са њом, а она је стрпљиво позирала. Певала је два блока песама, а после паузе коју је направила између њих Симић је дошао са неколико пријатеља. Трудио се да прође неопажено, па се сместио у просторију из које је он могао све да види у клубу, али нико њега. Тај део клуба је одвојен стаклом и резервисан само за посебне госте.

Позвали смо певачицу за коментар и она нам је рекла да није срела бившег дечка, с којим је раскинула када му је полупала аутомобиле јер је открила да је вара. – Рекли су ми неки људи да је Драгиша био присутан. Верујте, и да је био и да није био, то мене не занима. Ја њему не прилазим нити комуницирам. Свој посао сам одрадила професионално и важно ми је да је моја публика била одлично расположена. Та ноћ је мени била прелепа, а Драгиша ме не занима. Атмосфера је била одлична и нема ништа лепше него кад видите колико вас људи подржава. Једва чекам поново да се дружим са Београђанима, а шта генерал ради и где излази мене не занима – поручује Љупка.

Она каже да има другу преокупацију: – У недељи ми је изашла нова песма „Не стидим се“. То је сад једино што ме занима. Видим да је реакција публике феноменална, нарочито што она описује целу ситуацију кроз коју сам прошла. То је мој живот. Нови лист сам окренула и идемо даље – закључује Љупка.

Извор: Љиљана Станишић/Курир