Спорт

ГУРУ МАЈСТОРИ СУ УНИШТАВАЛИ ЂОКОВИЋА! Тврдње које су шокирале Србију! Ево шта се десило са нашим тенисером!

Познати физијатар и парапсихолог из Добоја Мевлудин Дуванчић тврди да су за лоше игре Новака Ђоковића у прошлости криви гуру мајстори који су му давали неке супстанце

Дуванчић је познат широј јавности по томе што је често предвиђао поједина дешавања, а и сада је имао шта да поручи првом тенисеру света.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Гуру мајстори су давали Новаку неке супстанце, зато је био лошији и слабији. Рекао сам и да ће се вратити после оног великог пада. Наредна два до три месеца мора да се чува и што се тиче и тениса и других ствари које га окружују. Он је позитиван и фин, али има круг људи који њим манипулишу. Такође, имам осећај да ће добити још једно дете наредне године – рекао је Мевлудин за „Глас јавности“.

Први тенисер света допутовао је у уторак у Високо надомак Сарајева, у археолошки парк Босанска пирамида Сунца и ходао бос на само три степена Целзијуса.

Новак је цео дан провео са Семиром Османагићем (60), економистом и политикологом, али пре свега, самозваним археологом. Управо је он оснивач и руководилац фондације поменутог археолошког парка. Њих двојица су, заједно са супругама Јеленом и Сабином и псом Пјером ходали боси и разговарали. Јелена се није изувала, а Новак је недавно објаснио због чега хода бос, када је исто чинио у дворишту у Паризу крајем септембра.

– Уземљење је изузетно важно, поготово у овим „модерним“ временима, када смо разним вештачким материјалима које носимо на стопалима одвојени од мајке Земље. Увек је добар тренутак бити бос, а за тенисере поготово након тренинга и мечева – истакао је Новак.

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс