Србија

ХОРОР! Обесио се Саша Видовић! Оставио опроштајно писмо мајци и брату!

Саша Видовић осуђен је 2019. на 18 година робије због тешког убиства Мирослава Лазаревића у Источном Сарајеву 2016. године, због нездозвољене производње и промета оружа и због изазивање опште опасности, тако да је требало да робија 19 година

Саша Видовић затвореник у КПЗ Фоча извршио је самоубиство вешањем. Како АТВ незванично сазнаје, Видовић је оставио опроштајно писмо мајци и брату.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Саша Видовић осуђен је 2019. на 18 година робије због тешког убиства Мирослава Лазаревића у Источном Сарајеву 2016. године, због нездозвољене производње и промета оружа и због изазивање опште опасности, тако да је требало да робија 19 година. Иначе, њему је данас крсна слава.

Видовић је због убиства Лазаревића осуђен заједно са Александром Булатовићем, који ће робијати 18 година.

Мирослав Лазаревић важио је за једног од чланова ауто-мафијашке групе из Источног Сарајева. Након његовог убиства ређале су се освете, па је у Новом Саду убијен и Жељко Булатовић, отац Александра Булатовића, као освета за убиство Лазаревића.

Саша Видовић довођен је у везу са шкаљарским кланом, а наводно је његово име довођено у везу и са убиством навијача Партизана Александра Станковића, званог Сале Мутави.

 

 

 

 

Извор: Телеграф.рс