Србија

Хорор у Нишу! ОДВЕО ЈЕ ДЕЧАКА (7) У ШТАЛУ, СИЛОВАЊЕ МУ ПРЕСТАВИО КАО ИГРУ! Након тога уследило је нешто језиво…

Тинејџер (16) који је напаствовао дечака (7) у Нишу од 21. јула налази се у Васпитно-поправном дому у Крушевцу због сексуалног злостављања које се догодило у марту.

Како сазнаје Телеграф, полиција је по пријави мајке тада, а због сумње да је починио кривично дело недозвољено вршење полних радњи над седмогодишњим дечаком поднела кривичну пријаву против старијег малолетника Вишем тужилаштву у Нишу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дошла сам са седмогодишњим сином на одмор у Србију, да видимо родни крај, а прошли смо кроз пакао. У шоку сам јер је моје дете било жртва сексуалног злостављања, и то од дечака старог 16 година, даљег мужевљевог рођака! Случај сам пријавила полицији и првим авионом вратили смо се у Швајцарску – рекла је за Курир мајка дечака.

Све је почело као игра

Према незваничним информацијама, сумња се да је малолетни тинејџер, намамио дечака у шталу, где се, злоупотребљавајући његово поверење и чињеницу да је 10 година старији од њега, над њим сексуално иживљавао.

– Прича се по селу да су дечаци и у неком даљем сродству. Наводно је све почело као игра, којом је малолетник намамио дечака у шталу на сеоском имању. Ту су прво причали, шалили се након чега је, како се сумња, малолетник дечаку гурнуо прст у анални отвор. Након тога му је показивао му свој полни орган. Шта се тачно све десило док су били закључани у шатли, утврдиће истрага. Чињеница је да се овако нешто није десило у том крају – каже извор Блица.

 

 

 

Извор: Еспресо.рс/Блиц

Ознаке