Србија

ХОРОР У НИШУ! Преминуо дечак (15) Пришао мушкарцу који је имао нож, од страха почео да бежи, а онда се десило ово…

Дечак А. Ћ. (15) из Ниша преминуо је синоћ након што му је један човек наводно показао нож, због чега су он и његови другари почели да беже.

Дечак је затим изненада пао и преминуо, а према првим информацијама нема никакве видљиве повреде на телу. Трагедија се догодила синоћ на раскрсници Косте Стаменковића и Хајдук Вељкове.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дечак се враћао са са друговима кући када су испред једног маркета видели човека како седи и једе. Он је нешто причао а А.Ћ. се вратио, вероватно јер му се учинило да њему нешто говори.

Како се сазнаје, човек који је седео и јео онда је извадио нож али их према првим информацијама није јурио. Од страха дечаци су кренули да беже. На раскрсници Косте Стаменковића и Хајдук Вељкове дечак је пао.

– Позвана је Хитна помоћ која је покушала да га реанимира, пребачен је и у Клинички центар у Нишу али је преминуо – каже извор.

Према незваничним информацијама, дечак нема убодну рану нити видљиве повреде. Више јавно тужилаштво је наложило обдукцију ради утврђивања узрока смрти а полиција ради на утврђивању свих околности.

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Блиц

Ознаке