Србија

ХОРОР У ОБРЕНОВЦУ! Убио дечка циглом, бацио га у бунар, па се похвалио цимеру у затвору!

Тело Александра Ранђеловића (34) из Обреновца, чији нестанак није био пријављен, нађено је прошле недеље у бунару у селу Конатице надомак Обреновца!

Ранђеловић је, како се сумња, убијен још пре годину дана, а за злочин се сазнало пошто се Радован В., с којим је био у љубавној вези, „похвалио“ цимеру из затворске ћелије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Три месеца из решетака

– Радован је пре око три месеца завршио у затвору због другог дела. Спријатељио се с једним момком и испричао му да је убио дечка и да је леш бацио у бунар. Међутим, посвађао се с цимером, који га је оцинкарио – каже извор и додаје да је након тога Радован одведен на саслушање. – Признао је да је а Ранђеловићем био интиман, да су живели заједно, као и да га је пре годину дана убио циглом, па леш бацио у бунар с водом, који се налази у дворишту викендице његове тетке – каже извор упознат с истрагом.

Распродао све

Комшије Радована В. кажу да су и они чули да се за монструозно убиство случајно сазнало. – Радован је одрастао с оцем, мајка му је одавно умрла. Радио је као кондуктер, па је напустио, а живео је од очеве пензије и продавао је имовину и све ствари из куће. Убијеног младића знам из виђења. Стално је са још једним момком долазио код Радована – прича комшиница и додаје да је Радован продао малтене сву имовину, а оца му дуго није видела.

– Када сам га питала за тату, рекао је да је у Нишу, али сад не знам шта да мислим – каже она. Комшије кажу да је Радован одувек ио бпроблематичан и да има проблема с наркотицима.

– Он је изгледа волео и мушкарце и жене, пошто је био у вези и са једном девојком из села – каже комшија.

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс