Регион

ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН: Полицајац пред децом убио жену па себе

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

– Спакујте ствари децо, одлазимо – једна је од последњих реченица коју је изговорила 37-годишња жена својим ћеркицама у среду увече у Загребу. Није тада слутила да ће њен предлог о разводу, који је тог дана више пута одлучно поновила 43-годишњем супругу, иначе загребачком полицајцу, довести до стравичног злочина.

Наиме, жестока свађа супружника који су били у браку 17 година резултирала је потезањем оружја. Полицајац је са више хитаца из службеног пиштоља прво усмртио партнерку, а потом из истог пиштоља убио себе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полицијски увиђајна месту ужаса трајао је све до четири сата ујутру, преноси „Јутарњи лист“.

Неописива количина туге преплавила је зграду у којој су живели, као и суседе који су их познавали, јер вест да је човек испред две ћерке убио њихову мајку, а потом и себе никога не оставља равнодушним.

– Ми још не можемо да верујемо да се ово догодило. Чули смо негде око 20 сати, кад смо се вратили кући, да мушки глас виче: „Развод хоћеш, развод?“. Након тога је уследило пет, шест хитаца и крици и плач. Ни минут касније чуо се још један пригушени хитац – рекла је једна комшиница.

Други сусед је открии да полиција није успевала да уђе у стан јер су врата била закључана, а девојчице, у шоку, нису успевале да пронађу кључ.

– Вест нас је све затекла. Прво нисам била свесна да је то што чујем пуцњава. Чули су се неки чудни ударци, један за другим. У нашој згради живели су више од десет година. Били су тихи, мирни, суздржани. Сваке недјеље сви заједно одлазили су у цркву. Деа су им дивно васпитана. Били су врло вредни и брижни према деци. Он је радио у полицији, а она чак два посла – додаје комшија.

Беживотна тела супружника превезена су на Завод за судску медицину и криминалистику, па ће након обдукције бити познато да ли је ужасу кумовало још нешто.

Извор: Блиц