loading...
Регион

ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН: Полицајац пред децом убио жену па себе

Фото: Pixabay

– Спакујте ствари децо, одлазимо – једна је од последњих реченица коју је изговорила 37-годишња жена својим ћеркицама у среду увече у Загребу. Није тада слутила да ће њен предлог о разводу, који је тог дана више пута одлучно поновила 43-годишњем супругу, иначе загребачком полицајцу, довести до стравичног злочина.

Наиме, жестока свађа супружника који су били у браку 17 година резултирала је потезањем оружја. Полицајац је са више хитаца из службеног пиштоља прво усмртио партнерку, а потом из истог пиштоља убио себе.

Полицијски увиђајна месту ужаса трајао је све до четири сата ујутру, преноси “Јутарњи лист”.

Неописива количина туге преплавила је зграду у којој су живели, као и суседе који су их познавали, јер вест да је човек испред две ћерке убио њихову мајку, а потом и себе никога не оставља равнодушним.

– Ми још не можемо да верујемо да се ово догодило. Чули смо негде око 20 сати, кад смо се вратили кући, да мушки глас виче: “Развод хоћеш, развод?”. Након тога је уследило пет, шест хитаца и крици и плач. Ни минут касније чуо се још један пригушени хитац – рекла је једна комшиница.

Други сусед је открии да полиција није успевала да уђе у стан јер су врата била закључана, а девојчице, у шоку, нису успевале да пронађу кључ.

– Вест нас је све затекла. Прво нисам била свесна да је то што чујем пуцњава. Чули су се неки чудни ударци, један за другим. У нашој згради живели су више од десет година. Били су тихи, мирни, суздржани. Сваке недјеље сви заједно одлазили су у цркву. Деа су им дивно васпитана. Били су врло вредни и брижни према деци. Он је радио у полицији, а она чак два посла – додаје комшија.

Беживотна тела супружника превезена су на Завод за судску медицину и криминалистику, па ће након обдукције бити познато да ли је ужасу кумовало још нешто.

Извор: Блиц

loading...