Регион

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Регион у неверици! Ухапшен познати глумац!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Будванска полиција привела је јуче глумца Вука Јовановића и још неколико мушкараца због туче у једном кафићу у том граду, преносе медији.

Вук Јовановић седео је на тераси једног популарног локала недалеко од Старог града кад је избила свађа, пише „Курир“. Како се наводи, столу за којим је Вук седео с пријатељем пришао је један момак и почело је кошкање. Убрзо су дошла још два мушкарца и прикључила се свађи, након чега су присутни позвали полицију, која је брзо стигла. Сви актери туче су приведени, а полиција испитује цео случај.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се даље наводи, за црногорске „Вијести“ потврђено је да су узети снимци видео-надзора како би се утврдило ко је започео свађу и физички обрачун.

Подсетимо, Јовановић је и летос приведен у Будви. Сликар Мишко Бољевић је тада затечен да црта мурал са ликом бившег председника Црне Горе Момира Булатовића. Бољевић је приведен, као и глумац Вук Јовановић који су саслушани, а потом и пуштени. Тужилац је утврдио да нема елемената кривичног дела.

Вук је домаћој публици познат по главној улози у филму „Заспанка за војнике“, као и по серији „Тајкун“, где је играо младог бизнисмена Бојана Симоновића, који ради заједно са оцем Владаном, кога игра Драган Бјелогрлић.

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Блиц.рс