Србија

НЕСТАЛА МИЛИЦА ГРБИЋ НА ИНТЕНЗИВНОЈ НЕЗИ И У ТЕШКОМ ЈЕ СТАЊУ: Откривено шта јој је

Родитељи Милице Грбић (25), која је рано јутрос пронађена након потраге која је трајала више од 24 сата за њом, у исповести за „Блиц“ рекли су да су срећни што им је ћерка пронађена жива, међутим додају да се са њом још нису чули, јер је у тешком стнају и налази на Интензивој нези у Клиничком центру Србије.

– Не знамо шта се тачно десило верујте нам, ни да ли је нападнута, али знамо да је сада на интензивној нези у Клиничком центру. Чули смо да је имала и неку повреду на глави, али ништа не знамо тачно јер нисмо причали са њом… – каже за „Блиц“ Миличин отац неколико сати након што је Милица пронађена у колима на паркингу испред болнице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Увек се јављала на телефон“

Милица Грбић иначе живи са родитељима у породичној кући у Батајници, а како они кажу никада се није дешавало да се не јави на телефон.

– Она се увек јави и када негде остаје дуже и увек смо знали где се налази. Верујте ми да не знамо шта се тачно десило, велики стрес смо преживели док смо размишљали шта све може да јој се деси – рекла је њена мајка за „Блиц“.

Њен отац, такође је потврдио тврдње да док не дође крај лечењу и док Милица не исприча, не зна да каже где је она била и шта је радила у време нестанка.

Њена мајка, наводи да је у телефонском разговору са докторком из КСЦ-а сазнала да Милица спава и да је у веома тешком психичком стању, али се нада да ће бити добро.

– Она спава и због тога нисмо могли да се чујемо са њом, али доктори нас обавештавају о свему – рекла је њена мајка.

Подсетимо, Милица се последњи пут јавила мајци у 22 сата увече и рекла мајци да иде у насеље Прогар, како би се видела са дечком, а након тога њен телефон био је недоступан.

– Мени је јако чудно било, јер ја када сам је звала после тога била је недоступна, а онда на неколико тренутака је била доступна и звонило је и после тога поново нисам могла да је добијем – рекла је мајка.

Знала је да је траже

Такође, оно што буди сумњу родитељима је изјава коју је Милица дала докторки.

– Она нема телефон који има интернет и када је њу докторка питала:“ Да ли знаш да је потрага у току за тобом?“, она је рекла да зна. Сад ми не знамо како је она то могла да зна, где је то могла да прочита, ако јој је телефон био угашен – пита се мајка.

Не верујемо да јој је наудио бивши дечко

Као што је и раније за „Блиц“, рекла сестра Милице Грбић, да она мисли да њен бивши дечко, ког је пријавила за насиље, нема везе са њеним нестанком, ту информацију потврдио је и Миличин отац.

Иначе, против њеног бившег дечка из Сурчина, Н.М. (32), поднета је раније прекршајна пријава због сумње да ју је злостављао и мучио. Полиција је након пријаве нестанка Милице обавила разговор са Н. М. на његовој адреси у Прогару, а он је том приликом изјавио да се није ни видео ни чуо са Милицом још од јуна ове године.

– Она је имала проблем са тим њеним бившим момком, али не верујемо да је он сада могао да јој науди, он чека суђење јер га је она пријавила. Мислим да је он само јак на речима када јој је слао те поруке, али да јој није наудио. Међутим то опет не знам док ми она не каже шта се десило – прича њен отац.

Подсећања ради, Милица је последњи пут виђена у насељу Шангај у Батајници где иначе и станује, где ју је отац видео у продавници. Према наводима сведока, она је оквирно око 20 сати виђена у центру Батајнице у друштву два мушкарца код киоска брзе хране. Сведоци су истакли и да ју је један од њих грлио.

Њена сестра рекла је за „Блиц“, да су јој доктори након Миличиног проналаска рекли да је она у веома лошем стању, да је чак размишљала о самоубиству и обилазила манастире.

– Милица је наводно рекла да је за то време док смо је тражили обилазила манастире и размишљала да ли да изврши самоубиство – испричала је М. раније данас за „Блиц“.

Извор: Блиц