Србија

НИЈЕ ХТЕО ДА СЕ САХРАНИ У АЛЕЈИ ВЕЛИКАНА, НЕГО ПОРЕД МАЈКЕ: Борин син након очеве САХРАНЕ скрхан болом

Фото: Јутјуб

Певач народне музике Бора Дрљача, који је преминуо 11. октобра, сахрањен је данас на Новом бежанијском гробљу у Београду, у присуству чланова породице, пријатеља и многобројних колега са естраде.

Након сахране, Борин син Владимир открио је по чему ће памтити оца, али и како су изгледали његови последњи дани.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Мало сам у шоку, и даље ми је тешко да причам. Све се брзо издешавало, али отишао је, драго ми је да се није много мучио. Мајку смо још раније изгубили… Бора је могао да буде сахрањен у Алеји великана, али он је хтео овде уз мајку. Нека почивају у миру. Он је био медијска звезда дуги низ година, и пре него што смо се ми родили“, рекао је Владимир.

Додао је и да он и његов брат Бранислав нису наследили таленат за музику од оца, али да су им његове песме остале у аманет.

„Памтићемо га и ми и публика по лепим песмама, отишао је у легенду. Брат и ја смо весељаци и на мајку и на њега, али глас немамо као он, нажалост. Његове песме су љубавне и завичајне и волимо то да слушамо“.

На питање да ли је Дрљача до самог краја остао позитиван и ведрог духа, као што је увек био, Владимир је одговорио:

„Јесте, борио се до последњег дана, био је оптимиста. Онда кад је видео већ да нема ништа од тога, помиро се са тим… Утехе нема, живот иде даље. У последњим данима није био причљив, болест је утицала на његово понашање“, закључио је неутешни син Старог вука.

Извор: Курир