Спорт

НОЛЕ ШОКИРАО СРБЕ! Ово од њега НИКАДА НИСМО ЧУЛИ! На мене је утицало…

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, убедљиво је поражен од Италијана Лоренца Сонега (2:0), први пут у каријери га је зауставио „лаки лузер“

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић већ је обезбедио 1. место на АТП листи до краја године и скратиће заостатак за Роџером Федерером који је рекордер по броју недеља на првој позицији.

После дебакла истакао је како је тужан дан због смрти Митрополита Амфилохија. Међутим, додао је да није само то разлог пораза. Како каже једноставно му се није играло.

Током Новакове каријере нисмо често имали прилику ово да чујемо, па не чуди што су навијачи на друптвеним мрежама забринути.

– И није ми се играло, да будем искрен. Није толико утицала тужна вест; јесте утицала, али није у толикој мери да због тога баш и не могу да играм. Али, генерално ми се једноставно није играло. Одрадио сам оно што сам хтео да одрадим и због чега сам дошао. Јако чудан дан. Тако је како је – казао је после пораза први тенисер света, који ће се у Београду прирпемати за Завршни мастерс у Лондону.

– Настављам даље, окрећем нову страницу. Сада ћу мало бити са породицом, враћам се у Србију и радујем се томе. Онда ћу се добро спремити за Лондон и покушаћу тамо да завршим снажно и на најбољи могући начин – додао је Новак.

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс