Издвајамо Православље

ОЧАЈАН ОТАЦ МОЛИО СТАРЦА ПОРФИРИЈА ДА МУ ОЗДРАВИ ДЕТЕ: Ово је ЧУДО о којем православни свет бруји! (ВИДЕО)

Велико чудо десило се у трочланој грчкој породици, у Аустралији. Девојчици је позлило и родитељи су је одвели у болницу где је снимањем установљено да дете нема један бубрег и да је стање јако лоше.

Видећи стање детета које је бивало све горе и забринутост лекара, отац се, растројен и очајан, почео са сузама молити за помоћ старцу Порфирију, кога је много поштовао и који је, даром чудотворства, који му је Бог дао, још за време живота многе исцелио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Старац му се, после молитава, те ноћи, јавио у сну и рекао: „Помоћи ћу ти за то за шта ме молиш. Девојчица ће оздравити.“ Охрабрен, ујутро је отишао у болницу и захтевао од лекара, који су дуго времена одбијали да поново зраче дете, да учине нови снимак. Кад је снимак, после дуготрајног инсистирања, направљен сви су били ван себе јер су се видела оба бубрега!

Међутим, када су из болнице дошли кући, девојчица се пожалила да јој није добро још увек и да не осећа предео тела око стомака. Отац је уплашен отишао у собу где је била старчева икона и рекао му, као живоме: „Па молио сам те да помогнеш, а њој је сада све горе?!“ Тада се старац на икони појавио, жив, и рекао: „Мили мој, како могу да пресадим бубрег твоме детету без анестезије, сачекај мало, биће све у реду са дететом.“

Дете је данас сасвим здраво, и они чувају снимке који сведоче о Божијем чуду. Ова породица је посведочила о овоме у манастиру у Милеси, у Грчкој, који је основао старац и где је и боравио често.

 

Извор: Stil / Kurir.rs