Србија

ОТКРИВЕНО: Ево зашто Бора Дрљача НИЈЕ ЖЕЛЕО да се сахрани у Алеји великана

Бора Дрљача јуче је сахрањен на Бежанијском гробљу

У присуству породице и пријатеља, легендарни певач испраћен је на вечни починак. Иако су многи мислили да ће као и већина уметника бити сахрањен у Алеји великана, то се није догодило.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бора је сахрањен поред своје прве супруге Верице:

– Све се брзо издешавало, али отишао је, драго ми је да се није много мучио. Мајку смо још раније изгубили… Бора је могао да буде сахрањен у Алеји великана, али он је хтео овде уз мајку. Нека почивају у миру. Он је био медијска звезда дуги низ година, и пре него што смо се ми родили – рекао је син преминулог певача.

Подсетимо, Борислав Бора Дрљача је српски фолк певач. Рођен је 29. 1941. године. Музиком је почео да се бави након одслуженог војног рока. Сиромаштво је одредило његов пут јер га је мотивисало да постане неко и нешто у животу. Пријавио се на аудицију за Радио Београд коју је положио и убрзо је његова музичка каријера кренула узлазном путањом. Стекао је статус Истакнути уметник и добио је награду за животно дело.Снимио је преко 50 носача звука на којима се налази око 400 песама. Продао је преко пет милиона плоча и касета. Наступао је по целом свету, а највише у Сједињеним Државама, Канади, Аустралији и западној Европи.

Извор: Новости