Србија

ОВО ЈЕ АЛЕКСАНДАР ШАРАЦ НА КОГ ЈЕ ПУЦАНО У УШЋУ: Бивши ПИНК ПАНТЕР више пута био на мети, Чаба Дер му грешком убио зета

БЕОГРАД – У данашњој сачекуши у гаражи ТЦ Ушће у главу је упуцан Александар Шарац који је већ двапута био на мети убица. Према незваничним сазнањима, Александар Шарац (35) је после два хица у главу хитно пребачен на ранимацију.

НПодсетимо, у јануару 2019. убијен је Небојша М. (38) из Београда, зет „пинк пантера“ Шарца, испред њихове породичне куће на Бановом брду док је поред свог аутомобила склапао колица за бебу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Небојша је на месту остао мртав, а нападач, који је носио белу јакну, побегао је белим „пунтом“. Како сазнајемо, Небојша је највероватније грешком страдао, јер је права мета био Шарац, а за његову ликвидацију тада је ангажован професионални убица Чаба Дер.

Само неколико месеци раније у августу 2018. он је такође избегао смрт. Тда је грешком бачена бомба на аутомобил Вукашина Вулета Авдаловића, бившег репрезентативца и кошаркаша Партизана, испред његове куће на Бановом Брду

Само неколико месеци раније у августу 2018. он је такође избегао смрт. Тада је грешком бачена бомба на аутомобил Вукашина Вулета Авдаловића, бившег репрезентативца и кошаркаша Партизана, испред његове куће на Бановом Брду

Срећом тада нико није повређен! Сумња се да је тада спортиста грешком нашао на мети нападача, а да је бомба била намењена његовом комшији Александру Шарцу , за кога се сумња да је, наводно, повезан са бандом „Пинк пантер“!

Извор: Курир.рс