Србија

ПЕВАЧ ГРАНДА ИЗВРШИО САМОУБИСТВО: Пронађено опроштајно писмо, детаљи су потресни

Певач Гранд продукције, Драгиша Митић Гиле извршио је самоубиство пре два дана, у родном месту Книћанин, код Титела…

Како се наводи, Гиле је дигао руку на себе због дугова, а за собом је оставио супругу и два сина.

Њега је обешеног, у старој и напуштеној кући у којој су некада живели његови родитељи, пронашао рођени брат.

Фото: Јутјуб

– Нико не може да верује да Гилета више нема. Цело село плаче за њим. И не само ово наше, већ и сва суседна. Да кренете редом од куће до куће, нећете наићи ни на једног домаћина који га није познавао и волео. Чули смо да га је брат пронашао обешеног у кући њихових родитеља који више нису живи – рекао је за “Ало!” један од мештана села у којем је Гиле живео, а онда наставио.

– Био је омиљени певач на свим сеоским весељима. Буквално, ниједно славље није могло да се замисли без његове песме. Певао је на готово свим свадбама које су се одвијале у овим крајевима – рекао је он.

Како каже, сви ће га памтити као веселог, доброг и поштеног човека.

– Гиле се убио због дугова. Дуговао је зеленашима. Камата је расла из дана у дан, а он прихода није имао. Због коронавируса нигде није наступао, а и жена му је остала без посла из истих разлога – испричао је извор поменутог листа, близак овој породици.

Како је рекао, супруга несрећног певача бави се украшавањем простора за славља, а како су и она отказана због пандемије, тако је и она остала без средстава за живот.

Гиле, иначе отац двојице синова од којих је један недавно завршио средњу школу, задужио се код зеленаша, јер у банци, као незапослен, није могао да дигне кредит.

– Узео је неке паре од тих људи, не знам колико тачно… Велика је била камата у старту, а знао је и да са таквим људима нема шале, али се надао да ће посао кренути и да ће успети да се ишчупа – испричао је извор близак певачу.

Гиле је наводно својој породици оставио опроштајно писмо у којем је написао све оно што није имао снаге да им каже у очи. Објаснио је свој поступак и одлуку, те замолио за опроштај.

Извор: Блиц