loading...
Србија

ПЕВАЧИ И РИЈАЛИТИ ЗВЕЗДЕ ОЈАДИЛИ ЉУДЕ ЗА ХИЉАДЕ ЕВРА: Пола естраде учествовало у пљачки, сада морају у полицију

Сандра Африка, Ива Гргурић, Кија Коцкар, Ана Кораћ, Луна Ђогани, Слоба Радановић, Хелена Топаловић и Бане Чолак биће позвани на информативни разговор јер су преваранти уз њихову помоћ пљачкали народ
Полиција ће следеће недеље саслушати певаче и ријалити звезде које су учествовале у великој интернет пљачки, сазнаје Информер!

Више јавно тужилаштво у Београду наложило је да се саслушају све јавне личности које су рекламирале преварантске профиле на Инстаграму, који нуде наводно сигурне прогнозе мечева.

– Десетине људи је пријавило полицији да су насели на превару због познатих личности, које су их уверавале да су зарадили новац помоћу дојава са тих профила. Одељење за Високотехнолошки криминал ради на проналажењу преваранта, док је Више јавно тужилаштво наложило полицији да им прикупе све додатне информације од звезда које су учествовале у превари – каже извор из полиције и додаје:

– Позваће на информативни разговор Кију Коцкар, Слобу Радановића, Хелену Топаловић, Луну Ђогани, Марка Миљковића, Надежду Биљић, Сандру Африку, Ану Кораћ, Мају Маринковић и остале који су промовисали ову превару. Мораће да кажу ко им је и колико пара дао да рекламирају те профиле, како су са њима ступили у контакт, да ли су знали да је у питању превара…

Покушали смо да сазнамо од естрадних звезда које су намамиле људе да дају паре шта ће рећи у полицији. Ана Кораћ је отворено показала да не мари за опљачкан народ:

Немам коментар! У полицији ћу рећи шта имам, а не новинарима.Не занима ме што су преварени!

Исти став има и њен бивши цимер из ријалитија Бане Чолак:
– Видео сам како пола естраде рекламира странице са типовима за утакмице, па сам и ја прихватио такву понуду. Никад нисам улазио у систем њиховог пословања! Нити знам како послују, нити ме занима шта се крије иза свега тога.

За разлику од Ане и Банета, победница “Задруге” Ива Гргурић се каје што је варала људе:
– Жао ми је што сам учествовала у томе! Ако ће то помоћи људима који су остали без новца, на информативном разговору ћу рећи све што знам!

Менаџер Сандре Африке Александар Московљевић Микиша није хтео да прича о превари.
– Њу то не интересује. На граници смо, у гужви! Зовите нас касније – рекао је Микиша, па се касније није јављао на телефон.

Марко Миљковић је спустио слушалицу чим је чуо наше питање, док се његова девојка Луна Ђогани, као ни Кија Коцкар, Станија Добројевић, Хелена Топаловић и остали нису јављали на телефон.

Лукас: Нека кажу ко им је дао паре!

Аца Лукас, који је први позвао полицију да похапси јавне личности које су учествовале у великој интернет превари, поручује да његове колеге и ријалити звезде морају да кажу од кога су узели паре:

– Зову ме људи и кажу: “Свака част што си то јавно рекао.” Они који су рекламирали те профиле знају ко је преварант и прво њих треба притиснути. Нека кажу ко им је дао паре да лажу народ!

Извор: Информер