Србија

ПОЧЕЛО ЈЕ! Погледајте како мигранти малтретирају СРПКИЊЕ, уместо да их ухапси, полиција побегла (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Нижу се инциденти.

Број инцидената које у Србији праве мигранти повећава се из дана у дан, а оно што се протеклих дана, као и вечерас, дешавало у Београду је само врх леденог брега, јер су различити инциденти у унутрашњости, посебно у селима на њиховом путу и близу границе веома бројни.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На овом снимку из села Банатско Аранђелово,које се налази близу границе са Мађарском, који је подељен на Твитеру види се како мигранти малтретирају жену која на сеоској пијаци продаје цвеће и руше поређане саксије.

Несрећна жена је од агресивних придошлица морала да побегне, остављајући своју тезгу. Како се наводи на друштвеним мрежама она је ускоро позвала и полицију.

На жалост, позив је био узалудан, јер се на Твитеру појавио и други снимак из истог села, на коме се види да полиција не реагује на насиље миграната, већ да полицијски ауто буквално бежи од полуголих младића

За сада нису познати ближи детајли о овом инциденту, нити зашто полиција није реаговала.

Ови снимци су међутим изазвали неподељене осуде и протесте, и веома негативне коментаре на друштвеним мрежама, док се грађани питају зашто остају не заштићени.

Извор: Курир