Свет

Посланик Бундестага шокирао јавност! ПРОПАЛА ДРЖАВА КОСОВО НАМ ЈЕ НАЈВЕЋА ПРЕТЊА! Ево о чему је реч!

Фото: Pixabay.com

Ниједна земља у Европи, имајући у виду број становника, нема толико људи који су се прикључили терористичкој организацији Исламска држава као што је то случај са „пропалом државом“ Косово, упозорио је посланик Бундестага из Алтернативе за Немачку Антон Фризен

Фризен, који је члан комитета за спољне послове, недавно је од немачке владе добио нове податке о исламистима из балканског региона који се налазе у Немачкој, а та информација се налази у недавном одговору савезне владе на захтев посланика, у којем се описује активност Исламске државе на Балкану.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Косовари, Босанци, као и српски грађани који живе у Немачкој убијени су у сукобљеним регионима. Још седам њих је у затвору на Блиском истоку. Тренутно се дванаест Балканаца који су се вратили, налазе поново у Немачкој. Ово је врло опасно јер са собом доносе и борбено искуство. Због тога ми, АфД, већ дуго захтевамо да се немачки пасош одузме онима коју се налазе или су се налазили у регионима борбених акција – рекао је он.

Истовремено, он је апеловао на савезну владу да их одмах приведе и протера грађане који нису Немци, сматрајући да људи са двојним држављанством, који су се борили на страни Исламске државе, морају хитно бити лишени немачких пасоша.

Фризен додаје и да би пријем тзв. Косова у ЕУ био погрешан спољнополитички корак.

– Историјско искуство ширења ЕУ оповргава ово мишљење – рекао је Фризен имајући у виду талас пријема када су у Унију ушле Бугарска и Румунија и додао да би то, поред тога, значило додатни терет за европски буџет, који је ионако јако оптерећен након што је неколико балканских земаља приступило ЕУ.

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Тањуг