Свет

ПОЗНАТА ГЛУМИЦА ОБОЛЕЛА ОД РАКА: Глумила је у чувеној серији коју смо сви обожавали (ФОТО)

Фото: Pixabay

Није лако, али не губи наду!

Шенон Доерти, која је најпознатија по улози Бренде из серије „Беверли хилс“ и „Чари“, испричала је пријатељици све о својој борби са раком дојке који јој се поново вратио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, глумица је недавно открила јавности да је рак у четвртом стадијуму, а сада је проговорила о свом здравственом стању.

– Желим да људи знају да сам добро – почела је своју исповест Шенон.

 

View this post on Instagram

 

RISK FACTORS • A woman’s risk of breast cancer nearly doubles if she has a first-degree relative (mother, sister, daughter) who has been diagnosed with breast cancer. • Age is also a significant risk factor for breast cancer, as 2 out of 3 invasive breast cancers are found in women 55 or older. PREVENTION AND SCREENING • Regular mammograms are the most reliable way to find breast cancer early, when the cancer is smaller and easier to treat. o Women ages 40 to 44 may begin annual mammograms if they wish to do so. o Women age 45 to 54 should get mammograms every year. o Women 55 and older may choose to switch to mammograms every 2 years. Screening should continue as long as a woman is expected to live 10 more years or longer. #breastcancerawareness @su2c

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

– Драго ми је чути када ми неко јави да се моли за мене, но дошла сам већ до фазе у којој морам рећи да имам све под контролом и да се борим – додала је Доерти.

Извор: Информер