loading...
Србија

СНИМАК СУЛУДЕ ВОЖЊЕ РАЗБЕСНЕО ГРАЂАНЕ: Тркали се поред школе? (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

ПОСТОЈИ ли казна за некога ко поред јасног упозорења на децу, где је ограничење 40 на сат, притиска папучицу гаса до брзине од 144 км/х?

Шта је то што би таквог сулудог возача смирило и одвратило од лудачке вожње, каква је недавно забележена у новопазарском насељу Дојевиће.

Снимак се појавио на друштвеним мрежама, а локални медији преносе да је у питању трка “где се возило преко 140 километара на час, у близини основне школе где је ограничење 40 километара на час”.

На групама су чак указали и на потенцијалног возача који је изводио овај “пазарски рулет”.

Међутим, како кажу у МУП-у, полиција ради на његовој идентификацији, а на основу снимка заиста се тешко може закључити о коме се ради. Возач са сада није идентификован.

У МУП додају и да није било речи о трци, већ да је човек сам себе снимао приликом брзе вожње.

Ипак, јасно се види како у једном тренутку обилази друго возило које такође вози веома брзо, али као да посустаје на брзини од око 120 километара на сат, да би га возач претекао и достигао 144, а у колима се зачуло узвикивање и бодрење.

Ипак као што је овај возач “лак” када је у питању давање гаса, брз је и у кочењу, па је у зону ограничења ушао брзином нешто вишом од 100 километара на сат и убрзо смањио до око 70.

Извор: Телеграф

loading...