Спорт

СРАМОТА! Ако Ђоковић освоји Ролан Гарос, оспораваће му титулу! ОВО ЈЕ РАЗЛОГ!

Други тенисер света Рафаел Надал је био убедљив у прва четири кола, па је до четвртфинала дошао уз изгубљена само 22 гема, али његов тренер Карлос Моја каже да Шпанац може још боље. Моја је означио Ђоковића као конкурента за титулу, и открио шта Новаку иде у прилог у Паризу.

– Добро је када се током прве седмице Грен слема подиже форма. Рафа је прошао свако коло без проблема, играо је добро. Видећемо како ће бити у наставку- рекао је Моја.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Још није на сто одсто, за тако нешто треба да се суочи са ривалом који ће да га изазове, да одигра неки тајбрејк. Не сумњам да би био добар и у тим ситуацијама, али то је за сад оно што му недостаје у Паризу.

На питање да ли би било боље да је Рафа одиграо и неки тежи меч, Карлос одговара:

Верујем да је добро када до најважнијих мечева стигнете свежи и одморни. Ово је маратон, ако се уморите на првих 20 километара, тешко ћете стићи до финиша.

Према прогнозама, највећи ривали шпанском тенисеру у борби за титулу су Новак Ђоковић и Доминик Тим.

– Ови услови одговарају Ђоковићу. Не мислим да су добри за Тима. Ипак, сигурно би више одговарали Тиму у мечу против Рафе. Они су главни фаворити, али и остали играју добро. Не бих се изненадио ни када би Циципас или Рубљов освојили- закључио је Моја.

 

 

 

 

Извор: Република.рс