Србија

СРБИЈА ЋЕ СЕ УСКОРО ЗАБЕЛЕТИ? После Михољског лета стиже захлађење, а на ВЕЛИКИ ПРАЗНИК снег

У петак током дана претежно сунчано и топло за ово доба године, са највишом температуром од 20 до 25 степени, док се у наредним данима очекује захлађење.

Јутро ће бити хладно, понегде са маглом која се понегде може задржати и током преподнева, у већини места и са слабим приземним мразем, а локално се слаб мраз очекује на вишим пределима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Крајем дана се на северу очекује постепено повећање облачности. Ветар ће бити слаб до умерен, југозападни. Најнижа температура од -1 до 9 степени, највиша од 20 до 25 степени. У Београду ће јутро бити свеже, у појединим деловима града са маглом. Током дана претежно сунчано.

Наш позати метеоролог Марко Чубрило је на свом Фејсбук профилу објавио шта нас очекује у наредном периоду што се тиче временске прогнозе.

Он је написао да нас у наредном периоду очекује захлађење и киша, али да је све то и даље неизвесно. Почетак новембра би могао донети хладне ноћи и релативно топле дане, а након тога је могуће јаче захлађење.

DO VIKENDA TOPLO, ZATIM UMERENO ZAHLAĐENJE I PROLAZNA KIŠA.OD NEDELJE PONoVO MALO TOPLIJE, A OKO 27.10. MOGUĆE NOVO…

Posted by Marko Cubrilo on Wednesday, October 21, 2020

Ветар ће у петак бити слаб, југозападни. Најнижа температура од 2 до 9 степени, највиша око 23. У суботу ујутро на северу и западу, а током преподнева и у осталим крајевима наоблачење са кишом уз мањи пад температуре. Од недеље умерено до потпуно облачно и још мало хладније, местимично са кишом.

Извор: Курир.рс/Танјуг