Србија

СТРАВИЧАН СНИМАК! Професору физичког (58) пришао с леђа на степеништу школе па урадио нешто језиво! (ВИДЕО)

БОР – У кругу Средње техничке школе у Бору јутрос је засад неидентификовани нападач ударио предметом педесетосмогодишњег професора физичког васпитања Драгана М. који се за помоћ обратио Хитној помоћи, потврђено је у тамошњој полицијској управи.

„Полиција ради на расветљавању овог догађаја, трага за починиоцем, а о догађају је обавештено надлежно тужилаштво“, рекла је портпаролка полицијске управе Драгана Петровић за Тањуг.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како Курир сазнаје, настава се одвија нормално али ђаци масовно причају о јутрошњем догађају. Неки од њих кажу да су чули да нападач највероватније није ђак него старија особи која је, како неки тврде, имала и фантомку. Нападнути професор јутрос је дошао раније у школу јер је имао заказан претчас. Тада је и нападнут после чега је сам отишао у дом здравља и потражио помоћ. Није животно угрожен. Увиђај и полицијска истрага су у току.

Ускоро би требало да се огласи и директорка Техничке школе, а ђаци кажу да са нападнутим професором никад није било никаквих проблема ни инцидената па ником није јасно који је мотив овог напада.

Претходно је јутрос било јављено да је реч о професору физичког Драгану М. (58) који је наводно нападнут и повређен ножем на степеништу Средње економско-трговинске школе у Бору. Међутим, реч је о професору Техничке школе која се налази у истом дворишту а професор је нападнут некаквом мотком а не ножем што се види и на снимку.

За Реч је о непознатом нападачу за којим се трага а засад је непознат и мотив напада. Професор је сам отишао у дом здравља где му је пружена помоћ и саниране повреде.

Шта се види на снимку?

У међувремену се појавио и снимак са надзорних камера школе на којем се види како се професор пење уз степенице а млађа маскирана особа му се приближава и напада га с леђа. Секунд после напада на снимку се види како нападач пада иза професора на степенице али брзо устаје и бежи а професор је у једном тренутку чак и потрчао за њим.

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс