Србија

СВЕ СЕ МЕЊА ОД 22. ОКТОБРА! Наредних дана у Србији ће бити права јесен, а онда ПОТПУНИ ПРЕОКРЕТ!

Данас ће у Србији бити променљиво облачно и мало хладније, местимично са краткотрајном кишом, понегде на истоку и југоистоку и пљусковима са грмљавином. Према најавама метеоролога, крај октобра доноси нам право изненађење.

Ветар ће бити слаб и умерен, јужни и југоисточни, у скретању на северозападни. Најнижа температура од 9 до 17, највиша од 15 на северозападу до 20 степени на југоистоку. У Београду ће сутра бити променљиво облачно и мало хладније, повремено са краткотрајном слабом кишом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ветар ће бити слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура 11, највиша 16 степени.

У суботу и недељу биће променљиво облачно и свеже, у суботу понегде киша, у недељу углавном суво. У понедељак и уторак ујутро хладно, понегде слаб приземни мраз, у току дана претежно сунчано и свеже. Од среде топлије уз постепено наоблачење.

Према најавама метеоролога Ђорђа Ђурића, до 22. окторба у Србији ћемо имати праву јесен, али ће нам сам крај октобра донети пријатно изненађење.

– Крај октобра (22-26.октобар) донеће нам Михољско лето и температуре од 21 до 27 степени. Пре тога, права јесен – написао је он.

Према ранијим најавама метеоролога, зима која нам следи биће хладнија него ранијих година,а ако је веровати њиховим речима, имаћемо и више снега.

 

 

 

 

Извор: Информер.рс