Спорт

ТЕНИСКИ СВЕТ У НЕВЕРИЦИ! Зверев оптужен да је малтретирао и тукао девојку? Ево шта се дешава!

Александер Зверев је у озбиљном проблему! Раскинуо је са трудном девојком, а потом га је бивша оптужила да ју је тукао док су били заједно

Олга Шарипова, Рускиња која се неколико година забављала са Зверевом, и често га пратила на тениским турнирима огласила се путем Инстаграма, где је открила да ју је „бивши дечко тукао“, не откривајући ниједног тренутка да ли се заправо ради о Саши Звереву или не.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мене су тукли и нећу више да ћутим! Желим да испричам личну и тешку причу за мене, коју сам прошла и оставила у прошлости. Пишем ово да би девојке које су у истој ситуацији, или су биле, не би осећале саме и да би имале снаге да наставе даље да живе. Била сам жртва насиља у породици! – почела је исповест Рускиња.

Многи тврде да се крију „докази“ да се ради о Звереву – попут тога да се једна епизода одиграла у августу 2019. у Њујорку, што су многи повезали са УС опеном прошле године, када су Зверев и Олга и даље били у вези.

– Први пут се то десило на почетку везе, дошло је до свађе и добила сам ударац главом о зид, са толико снаге да сам седела на поду. Шта се после десило? Била сам оптужена да сам подигла руку… Особа која ме је ударила секунд раније устала је и викала на мене не зато што је он ударио мене, него јер сам ја хтела њега? Како је то могуће? Зашто га нисам одмах оставила? Зашто сам му опростила? Стварно не могу да одговорим на ова питања. Волела сам га. Искрено волела и желела да будем са овом особом. Мислила сам да је то само грешка коју ћемо поправити заједно и оставити је у прошлости – рекла је Олга и наставила даље:

– Али једина ствар вредна остављања у прошлости је та веза. У августу прошле године, истрчала сам боса из хотела. Стајала сам на улици у Њујорку и нисам знала где да одем ни шта да радим. Покушао је да ме угуши јастуком, ударио је моју главу о зид, увртао ми руке и у том тренутку сам била уплашена за мој живот. То је било далеко од првог пута да је дигао руку на мене у вези. Било је најстрашније до тада јер у једном тренутку нисам могла да дишем. Била сам другачија особа, веровала у љубав и покушала да је одржим. Али људи се не мењају. Веза са насилником више није новост, али када сте у њој, тешко је изаћи из ње. Како сам успела у томе? То је друга прича коју ћу већ једном испричати. Јер не желим више да ћутим. Ово је тема о којој треба да се прича. Више нисам уплашена.

У одговорима на овај њен пост, поједини коментари су истицали чињеницу да је Олга лајковала све коментаре у којима се спомиње име Зверева као осумњиченог за ове тврдње, тиме потврђујући да се ради о њему.

Његова доскорашња девојка Бренда Патеа магазину „Гала“ открила да је у другом стању и да чека Александерово дете.

– Налазим се у 12. недељи трудноће, дете је Алексово – потврдила је Бренда, и додала да није у контакту са тенисером.

– Били смо у кризи и пре трудноће јер су нам се ставови по питању неких ствари почели разликовати. Ко год живи са врхунским спортистом, мора да трпи.

 

Извор: Информер.рс