Србија

ТРАГЕДИЈА КОД СУБОТИЦЕ! У игри дечак се угушио, ово су језиви детаљи!

Велика изненадна трагедија у породици Ковач са Хајдукова Дечак се угушио, везавши у игри пластичну везицу око врата. Породица не може да говори од бола за својим малишаном

Туга се надвила над селом Хајдуково код Суботице , где је данас око 10 сати, петочлана породица Ковач из Школске улице, изненада остала без сина, дванаестогодишњег детета Д.К.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дете се играло у дворишту, био је у помоћној просторији, везивао је једну на другу пластичне узице, а онда их занесен игром, обавијао око врата. У моменту се пластика затегла и није успео да се ослободи, па се нехотично тако удавио пластчним конопцима, како незванично сазнајемо из извора блиских истрази.

Истрага је окончана око поднева, али је тело малишана послато на обдукцију, на Институт за судску медицину у Нови Сад. Случај је у надлежности Вишег тужилаштва Суботице, па ће обдукција указати на тачан начин и узрок смрти.

Родитељи су нашли безживотно тело свог сина у другом помоћном делу куће. Одмах је дошла хитна помоћ, полиција и надлежни из тужилаштва, али дечаку на жалост није било спаса.

Како незванично сазнајемо из извора истраге, дечак је ненамерно, у игри, прејако стегао пластику око врата којом се играо.

Комшије кажу да је дванаестогодишњак био добро дете и да су шокирани несрећом. Родитељи у свом великом болу не излазе из куће, тишина на улици и у дворишту, мук на све стране. Бака преминулог дечака се извињава, каже да не може да говори, да је ту од поднева, када је кћерка позвала да одмах дође.

– Не можемо да верујемо, унук се играо и у игри се нешто десило, нисам била присутна, не знам даље шта се догадало – каже несрећна бака.

Комшије су у чуду, како је могла да се деси таква несрећа.
– Домаћинска породица, Имају троје деце, још две млађе девојчце. Дечак је најстарији био. Добре комшије и добро су живели. Отац има неку фирму бави се лимаријом, мајка домаћица, деца срећна, и ето неочекиване трагедије, каже мушкарац који живи до куће Ковачевих. Тихомир Л, је ту негде вршњак са Кристијаном, оцем преминулог дечака.

– Познајем Кристијана и Сандру, родитеље дечака, добри људи и родитељи, брижни су увек били. Наследили су кућу од његових родитеља, још пре 14 година, а играли смо се као деца ја и Кристијана, а данас нам се деца играју.. Имају још две млађе девојчице Кристијан се бави лимаријом, мајка је домаћица, а не знамо како се тачно несрећа догодила.

Чули смо одједном сирене и амбулантна кола. Шта да вам кажем. Тешко је и нама који их знамо, сад је мук и тишина, све су се комшије повукле, седимо у кућама, да им не сметамо у болу.
Поподне ћемо отићи, када се све мало смири, да утешимо породицу, колико је то уопште могуће.

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс