Регион

ТУГА! ПОГИНУЛА ПОЗНАТА ГЛУМИЦА! Ауто слетео са пута, умрла на лицу места!

Хрватска глумица Долорес Ламбаша преминула је од последица саобраћајне несреће покрај Славонског Брода 23. октобра 2013. године, у 32. години живота.

Долорес је у прометној несрећи била сувозач у аутомобилу којим је управљао њен колега Стојан Матавуљ. Возило је због превелике брзине, 130 kм/h, у густој магли, слетело са пута, а лепа глумица је задобила тешке повреде. Она је превезена у болиницу, али након неколико сати преминула.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Матавуљ је због несреће осуђен на годину дана затвора, али је пуштен након осам месеци због узорног понашања. До несреће је дошло под дејством алкохола и умора, јер су Долорес и Стојан при повратку са представе свратили код пријатеља Жељка Сладетића у Илоку, где су се задржали неко врме. Упркос томе што су резервисали собе у оближњем хотелу, них двоје су одлучили да ипак крену за Загреб.

– Још ми је преболно гледати улоге моје Долорес на малим екранима. И пет година након њеног одласка ја је још чекам. Понекад мислим да ће ући кроз врата нашег дома и да ће ова агонија завршити. Сваког 23. ми је грозно, али и не само онда него сваки дан. Њу је убило једанпут, а мене сваки дан убија. То ми је било једино дете, живела сам за њу, мучила се и све. Грозно се осећам – рекла је глумичина мајка, Алма Петровић пре две године за 24сата.хр.

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Еспресо.рс