loading...
Регион

ТУГА! ПОГИНУЛА ПОЗНАТА ГЛУМИЦА! Ауто слетео са пута, умрла на лицу места!

Хрватска глумица Долорес Ламбаша преминула је од последица саобраћајне несреће покрај Славонског Брода 23. октобра 2013. године, у 32. години живота.

Долорес је у прометној несрећи била сувозач у аутомобилу којим је управљао њен колега Стојан Матавуљ. Возило је због превелике брзине, 130 kм/h, у густој магли, слетело са пута, а лепа глумица је задобила тешке повреде. Она је превезена у болиницу, али након неколико сати преминула.

Матавуљ је због несреће осуђен на годину дана затвора, али је пуштен након осам месеци због узорног понашања. До несреће је дошло под дејством алкохола и умора, јер су Долорес и Стојан при повратку са представе свратили код пријатеља Жељка Сладетића у Илоку, где су се задржали неко врме. Упркос томе што су резервисали собе у оближњем хотелу, них двоје су одлучили да ипак крену за Загреб.

– Још ми је преболно гледати улоге моје Долорес на малим екранима. И пет година након њеног одласка ја је још чекам. Понекад мислим да ће ући кроз врата нашег дома и да ће ова агонија завршити. Сваког 23. ми је грозно, али и не само онда него сваки дан. Њу је убило једанпут, а мене сваки дан убија. То ми је било једино дете, живела сам за њу, мучила се и све. Грозно се осећам – рекла је глумичина мајка, Алма Петровић пре две године за 24сата.хр.

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Еспресо.рс