Свет

УБИЈЕН ПОЗНАТИ БИЗНИСМЕН: Смрскали му главу, поред тела пронађени мацола и секира

У једној од купљених хала, у оквиру фирме „Мин Копекс“ данас око 16,15 сати убијен је Драшко Р. из Ниша.

Полиција нам је потврдила да јепронађено беживотно тело мушкарца поред кога је пронађени крвава мацола и секира тако да се претпоставља да је дошло до борбе између жртве и убице или више њих.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На његовом телу видљиве су повреде темена главе, а поред су пронађене секира и мацола. Увиђај је у току, а о догађају је обавештено Висе јавно тужилаштво.

– Жртва је нишки приватник који има брата у Аустралији и овде је започео бизнис. Он је купио само доњи део хале и кренуо с послом. Радио је данас с двојицом радника и пошто су имали много посла, он им је рекао да иду да ручају па да се врате и још мало наставе с послом.

Међутим када су се радници вратили, затекли су мртвог власника фирме. За сада смо заиста затекли мацолу и секиру поред њега тако да ћемо пратити правац трагова – речено нам је незванично од људи из истраге.

Жртва је позната у Нишу јер је дуго држао један познати кафић у граду. У самом комплексу „Мин Копекса“ кажу да је Драшко Р. био радан човек и да је с пуно елана кренуо да развија свој бизнис.

– Та хала коју је он изнајмио је у дубини фабрике тако да је могуће да нико није чуо одавде шта се догодило – рекао нам је један од радника.

Извор: Курир.рс/М. С.

Ознаке