Свет

УЖАС! Пронађено тело детета! Дечак био умотан у пластичну кесу и бачен у канту за смеће!

Тело новорођеног дечака пронађено је умотано у пластичну кесу и бачено у канту за смеће, сазнаје се из истраге. Суд је чуо како је бебу пронашао полицајац иза имања у Медлар-вит-Вешему у области Ланкшајра, августа 2018. године.

Лекари су касније прегледали тело бебе и закључили да је била жива када се родила и да су му дисајни путеви били отворени и да је кисеоник био у плућима. Истрази, која је отворена јуче у градској кући у Блекпулу, присуствовали су бака и дека бебе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мртвозорник Ендру Казнс је рекао:

– Тело је било умотано у одећу а све заједно у кесу за смеће, а затим стављена у канту за смеће на задњем делу имања.

Сведок, којег из правних разлога није могуће идентификовати, известио је да је у кући чуо плач бебе на дан проналаска њеног тела. Казнс је додао:

– На основу онога што сам чуо од сведока закључује се да је плач који је сведок чуо био плач бебе. Значајан је податак да се беба родила жива и здрава. Узрок њене смрти тренутно није познат. Свестан сам да су по својој природи ови догађаји узнемирујући и врло емотивни. Морам да проведем потпуну, непристрасну истрагу.

Донет је привремени налог за анонимност који спречава идентификацију мајке бебе, међутим, Казнс је рекао да би овај налог могао бити укинут касније.

Отворена је тродневна истрага за договор око датума. Докази ће се чути од полиције, медицинских стручњака и сведока.

Полиција Ланкшајера саопштила је да нико није ухапшен нити оптужен у вези са бебином смрћу, а нису ни предузете даље акције након консултација са ЦПС.

 

 

 

 

Извор: Ало.рс/ Daily Mail

Ознаке