Србија

Ужас у Србији! СИЛОВАНЕ ДВЕ ДЕВОЈЧИЦЕ (13) Осумњичени ухапшени!

Двојица младића, Ж. С. (24) из Крчедина и И. Н. (18) из Костолца, ухапшени су због сумње да су обљубили девојчице од 13 година!

Двојицу младића су пријавили бака и родитељи девојака, а приведени су се бранили да су мислили да су ове малолетнице много старије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ж. С. се терети да је имао сексуални однос с малолетницом из једног села. Случај је открила полиција у четвртак, када је осумњичени позван на разговор у полицијску станицу.

Родитељи у затвору

Како смо незванично сазнали, осумњичени је у четвртак по подне дошао колима до куће у којој живи малолетница.

– Она је изашла из куће и села с њим у аутомобил. То је приметио један од њених познаника и пријавио њеној баби. Њих двоје су потом кренули за њима и нашли су их у аутомобилу код старе циглане. Према једној причи, када је угледала бабу, девојчица и осумњичени су побегли колима. Према другој причи, баба је девојчицу извукла из аутомобила и одвела кући, где је она, наводно револтирана што ју је баба пратила, почела да прети самоубиством – објашњава извор Курира.

Како нам је објаснио, полиција је дошла у кућу у којој девојчица живи и наводно у разговору с њом сазнала шта се десило.

– Осумњичени је приведен у полицијску станицу, где је рекао да не зна колико она има година – рекао је саговорник Курира.

Бака није желела да каже шта се тачно десило, али како смо сазнали од комшија, ни њој није лако.

– Девојчицини родитељи су у затвору, а има их још троје браће и сестара. Она је најстарија, има млађу сестру и и још двоје који су, колико знам, у хранитељској породици. Отац јој је у затвору око пет година, а од пре пет до шест месеци и мајка због наркотика. Бригу о девојчицама, колико то може, води бака, али верујем да јој је тешко – каже један од комшија.

Комшиница с којом смо такође успели да разговарамо потврдила је за Курир да је девојчица проблематична.

– Верујем да је то дете видело свашта и да расте с поремећеним системом вредности. Често сам је виђала у друштву старијих мушкараца, који злоупотребљавају њену породичну ситуацију и године – каже мештанка.

Негирао кривицу

И. Н. (18) из Костолца, који је ухапшен због сумње да је такође сексуално злостављао девојчицу, полицији су пријавили родитељи малолетнице.

– Наведено је да је И. Н. с девојчицом био у Београду од 6. до 8. октобра, када је дошло и до сексуалног контакта између њих. Када је приведен у полицију, на саслушању се бранио речима да није знао колико девојчица с којом је има година. Како је објаснио, изгледала му је старије – рекао је извор Курира упознат са случајем и додао да је после саслушања у Вишем суду И. Н. пуштен да се брани са слободе.

Према његовим речима, током истраге обавиће се вештачење његовог интелектуалног стања.

– Уколико се утврди да је он истог интелектуалног нивоа као девојчица, ту неће бити кривичног дела. Узеће се у обзир и да је он млађи пунолетник, јер има 18,5 година. Саслушана је и девојчица, која је рекла да није било присиле од И. Н. и да су се заљубили – каже наш саговорник.

Отац ухапшеног из Крчедина:

Мој син није силоватељ

Отац ухапшеног Ж. С. каже да не знају шта се тачно десило између његовог сина и девојчице.

– Сина су звали у четвртак из полиције. Одвезао сам га не знајући о чему се ради, још увек је мој аутомобил у полицији. Тек када смо стигли тамо, чуо сам да му на терет стављају обљубу малолетнице. Да будем искрен, ни ја нисам знао колико она има година, а знам је из виђења, јер се сви углавном тако и познајемо. Не знам да ли ју је мој син обљубио или не, али знам да није силоватељ – каже видно потресен отац.

Он је објаснио да је та девојчица била у вези са младићем који има 21 годину и да он има сестру, те да је његова ћерка с њом школска другарица.

– Њу је мој син знао само преко тог младића јер су се вероватно из те приче и знали. С друге стране, тог младића, који је био у вези с том девојчицом раније, видео сам и он ми је рекао да ју је мој син обљубио. То ми је рекао он који је с њом био у вези. Али сада ми се као оцу отвара питање. Овај је био у вези с њом и то је нормално, а мој син ју је наводно обљубио. Нисам успео да разговарам са сином, али молим бога да није имао ништа с њом – каже отац.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс/Курир.рс