Србија

Велика трагедија! МАРИЈА УБИЈЕНА ИСПРЕД ЗГРАДЕ У КОЈОЈ ЈЕ ЖИВЕЛА! Иза ње остало двоје деце!

Марија Станојска (31) која је јуче пронађена убијена у „голфу“ у Панчеву мајка је двоје малолетне деце и родом је из Качарева.

Како сазнајемо, она је, према до сада познатим информацијама, убијена у возилу са једним хицем у главу. Њу је убио њен партнер Милан Ж. (41), који је потом у возилу извршио самоубиство.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полицијска истрага још је у току и за сада није званично саопштено да је у питању убиство и самоубиство, међутим највероватније је управо то случај јер је и пиштољ пронађен у возилу крај њихових тела.

– Наложена је обдукција и уколико она искључи могућност убиства и самоубиства тражиће се други осумњичени – рекли су из Вишег јавног тужилаштва у Панчеву за „Телеграф“.

Како незванично сазнајемо убијена Марија је имала два детета – једно од 14, а друго од две године. Како преносе поједини медији, она се рано удала, али се растала од супруга.

Комшије из Качарева о њој имају само речи хвале.

– Први пут се породила пре своје 18. године. Има још једно дете од годину дана. Била је једно време и у Немачкој на усавршавању језика – кажу комшије шокиране свиме што се догодило, јер је Марија из добре фамилије.

Претпостављају да ће сада бригу о деци да преузму њени отац и мајка.

Њена блиска другарица из детињства рекла је за Телеграф да Марија потиче из добростојеће породице, као и да су родитељи улагали у њу да се школује.

– Мајка јој је држала бутик, а отац је предузетник. То је једна фина породица, а Марија је врло млада остала трудна, међутим, наравно, родила је дете, завршила је и средњу и вишу и запослила се. То њено старије дете, ћерка, иде у средњу школу и израсла је у дивну и васпитану цуру – каже Маријина другарица.

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс