Србија

Велика трагедија! СМРТНИ СЛУЧАЈ У ПОРОДИЦИ ЂОКОВИЋ!

Деда Јелене Ђоковић, Милосав Радисављевић Лоса преминуо је у 82. години живота и сахрањен је данас на сеоском гробљу у Велишевцу поред Љига. На вечни починак су га испратили породица, родбина и пријатељи, као и унука Јелена Ђоковић, супруга најбољег српског тенисера

Милосављево име је доспело у јавност када је 2018. године био отет, када су му разбојници упали у кућу и из новчаника узели 26.000 динара а затим га извели напоље и везали за струјни далековод у кукурузишту код села Ћућин. Тада се спекулисало да су отмичари тражили од породице за откуп два милиона евра. Кад је Милосав пронађен није имао видљиве повреде, али је како је тада рекао претрпео велики страх.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након отмице се преселио у Београд код сина, а затим у Дом за старе, где је боравио до смрти. Пре годину дана Апелациони суд у Београду је за његову отмицу на десет година затвора осудио мушкарца Б.М.

Цео свој животни и радни век Милосав је провео у Љигу, и према речима мештана волео је своје село где је одржавао имање и гајио животиње. Био је запослен у је Општини Љиг и Ад Ливници.

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс