Свет

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА: У саобраћајној несрећи погинули позната блогерка (29) и њено троје деце

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Позната блогерка Зои Пауел (29) страдала је у саобраћајној несрећи у близини Оксфорда, у удесу су погинули и њене ћерке Фиби (8) и Амелија (4) и син Симион (6). Њен супруг и отац њене деце Џош (30) и њихова 18-месечна ћерка боре се за живот у болници.

Полиција је саопштила да се саобраћајна несрећа догодила синоћ, у близини железничког моста, када је на аутомобил у којој су били блогерка, њен супруг и деца ударио камион.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Возач камиона који има 56 година задобио је лакше повреде, пише „Сан“. Сцене са места несреће толико су застрашујуће да су шокирале и раднике Хитне помоћи, пише британски лист.

Блогерка Зои Пауел често је писала о томе како воли да буде мама и да децу одгаја „једноставним радостима“. Истицала је да родитељство доноси и стресне тренутке, али да их они дивни моменти потпуно засене. Причала је и колико воли да слика са својом децом.

„Ствари које узимамо здраво за готово, такве какве јесу – попут креветића за децу, колица која гурамо, седишта за аутомобиле која намештамо или ципела које им обувамо – ствари се мењају, а ми се окрећемо и схватимо да су те свакодневне ствари биле лепе“, написала је.

Зои је објавила и часопис „Мама боок“ којим је инспирисала остале родитеље да одгајају децу уз ситне радости.

Зои и Џош венчали су се када су имали 18 односно 19 година. На Фејсбуку је обележила девет година њиховог брака и поручила: „Ко је знао да ће трајати оволико када смо се венчали?“.

Била је пресрећна због свих ствари које је делила са супругом.

„Трагедија, срце ми се сломило због ове породице“, „Стравична несрећа, моје саучешће“, коментаришу на друштвеним мрежама вест о несрећи која је потресла огроман број људи.

Из полиције су саопштили да интензивно истражују узрок несреће.

Извор: Ј.М./zena.blic.rs