loading...
Србија

АЛЕКСАНДАР ПАВИЋ ЗАТРЕСАО СРБИЈУ: Зашто Вучић купује отровне Фајзерове вакцине иза којих стоји ДУБОКА ДРЖАВА?

Политиколог Александар Павић каже да ће се Доналд Трамп борити до краја свим правним средствима како би доказао изборну крађу и успео да избори останак у Белој кући.

Павић каже да је уверен да би Трамп у томе успео да су судови у САД непристрасни али да је реалност таква да су и они корумпирани и да је успех Трампове акције неизвестан. Смену челних људи у безбедносним структурама у САД Павић види као освета Трампа дубокој држави, а не као припрему за неку акцију која би могла да уследи након свих правних потеза.

Коментаришући могућност избијања насиња у Америци Павић истиче да је већа опасност да насиље покрену Баједнове присталице и припадници Антифе ако судови крену да оспоравају његову победу. Павић мисли да је Трамповим присталицама важна стабилност САД можда чак више и од изборних резултата.

Он открива каква је улога појединих Срба у манипулацијама резултатима у САД али и припремама за одбрану лажне Бајденове победе.

Павић у емисији коментарише зашто је дошло до пораза Јермена у Нагорно Карабаху и зашто је неосновано кривити Русију за идају, потезе Ердогана у Азербејџану, Либији и у Средоземљу, изборе у Републици Српској.

Павић је критиковао председника Србије Александра Вучића због најаве да ће за Србију купити “отровне вакцине компаније Фајзер” уместо да Србија прихвати руску понуду да заједно производи вакцину по руском рецепту. Говорећи о Фајзеровој вакнцини Павић је рекао да је она заснована на генетским модификацијама, да страхује од њених последица по српско становништво јер иза те компаније стоји америчка “дубока држава”.

Извор: Правда

loading...