Србија

БОЖО ВРЕЋО СЕ ОГЛАСИО НАКОН КРИТИКА: Ево шта је поручио после концерта са великим бројем људи у Београду

Музичар, који је наступио 19. 11. у Комбанк дворани, брани се речима да је испоштовао све мере

Божо Врећо нашао се на мети осуде јер је 19. новембра одржао концерт у Комбанк дворани. И док остали певачи не могу нигде да певају, а солистички концерти су им засад мисаона именица, „краљ севдаха“ је успео оно што његове колеге нису – да усред короне, док су епидемилошке мере на снази, пева својој публици. И зато га сада сви негативно коментаришу. Други концерт, који је био заказан за 20. новембар, отказан је због тродневне жалости поводом смрти патријарха Иринеја.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Врећо се након критика огласио на Фејсбуку. Он истиче да су све мере испоштоване.

– Знате ли да су оба моја концерта уговорена пре два месеца и да су то једини концерти за моје музичаре, који нису радили шест месеци, да не спомињем целу организацију иза, тонци, светла, сви којима и те како значи у овом времену нешто и успети остварити. Ово је била једина могућност у складу са условима Комбанк дворане, на које смо ми пристали, уз све испоштоване заштитне мере, али то се и подразумева – поручио је Врећо и наставио:

– Нисам сигуран да вера и религија на коју се толико позивају сви ти људи одобрава мржњу према човеку уметнику и некоме ко је пре свега имао добру намеру?! Мој једини циљ је био да испоштујем публику.

Извор: Курир.рс/Љ. С.