Србија

ДР НЕСТОРОВИЋ СЕ И ДАЉЕ СПРДА С КОНОМ И ТИОДОРОВИЋЕМ: Ево ко је поставио снимак на Фејсбук (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Контроверзни проф. др Бранимир Несторовић, пулмолог и донедавни члан кризног штаба Владе Србије за борбу против ковида 19, поделио је на свом Фејсбук профилу монтирани снимак којим се спрда са својим дојучерашњим колегама из штаба, епидемиолозима др Предрагом Коном и проф. др Браниславом Тиодоровићем. Неки су стекли утисак да их је Несторовић и индиректно оптужио да покушавају да зараде новац на вакцинацији становништва од ковида 19!

„Полудео начисто“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Док у Србији већ недељама падају црни рекорди по броју заражених, хоспитализованих, али и умрлих од короне, а кризни штаб покушава да спречи ширење вируса увођењем нових рестриктивних мера, чини се да је Несторовићу до смеха. Наиме, овај чувени али контроверзни доктор у недељу је на свом Фејсбук профилу шеровао објаву извесног Дејана Нешковића, који је поставио снимак карикатура др Тиодоровића и др Кона.

На скандалозном снимку појављује се фото-монтажа проф. Тиодоровића како врти точак којим се отварају уста др Кона, изнад чије главе се затим појављују облачићи на којима су исцртане мртвачке главе, шприцеви, за које је јавност претпоставила да су вакцине против короне, а затим и новац.

У једном тренутку на снимку Кон каже и: „Окрећи, бре, то!“. Већи део јавности ово дељење видеа под називом „Полудео начисто“ протумачио је као недвосмислено подсмевање проф. Несторовића колегама, али и као потенцијалне оптужбе да ови епидемиолози плаше народ вирусом како би зарадили новац од вакцинације или лекова.

Ипак, било је и оних који су подржали пулмолога, па су се испод објаве могли видети коментари попут: „Наш је доктор такав краљ да га нема на планети“ и „Докторе, па ти си цар“.

ПОГЛЕДАЈТЕ СПОРНИ СНИМАК

Проф. Несторовић за Курир с осмехом каже да је спорни снимак на његовом Фејсбук налогу објавила његова супруга, уз његово одобрење, наравно.

Извор: Курир