Србија

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ ГОРЕ: Др Несторовић објавио фотку са Новаком и најавио НЕШТО САСВИМ НОВО! (ФОТО)

Доктор Бранимир Несторовић објавио је на друштвеним мрежама фотографију са најбољим тенисером планете Новаком Ђоковићем.

Доктор Несторовић је у опису слике ставио „НН Дуо“ чиме је заинтригирао пратиоце на друштвеним мрежама.

Фото: Инстаграм принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, доктор Бранимир Несторовић је пре неки дан најавио озбиљан пројекат са Ђоковићем, а с обзиром на то да наш ас нема обавеза на терену до Завршног мастерса у Лондону, сада је идеална прилика да се друђе и раде на идеји.

Несторовић је недавно отишао у пензију, а осим у својој приватној ординацији и лечењу деце, посветиће се и једном пројекту са Новаком.

„Већ тада сам испланирао да ћу да отворим ординацију, испланирао сам три, четири нека пројекта, која су мени важна. Једна је са Новаком са Теслијанцима, и то ће добро да крене. Чекамо да Новак заврши турнире“, рекао је недавно Несторовић.

„Кад се прича о интегративној медицини, она је често ствар подсмеха, али заборавља се ко се њоме бавио. Тесла. Он је имао онај чувени апарат, лечио карцином крајем 19. века невероватном ефикасношћу. Онда му је апарат забрањен у Америци а Тесла проглашен за шарлатана. Све могу да прихватим да је био, али да је био шарлатан то апсолутно не могу“, закључио је познати доктор.

Извор: Курир спорт