loading...
Србија

ХОРОР КОД ЛОЗНИЦЕ! Син извршио самоубиство, а отац прети полицајцу да ће убити њега и породицу јер му је угатао!

ЛОЗНИЧКА полиција је одредила полицијско задржавање до 48 часова М. П. (55) из Лешнице због сумње да је претио овдашњем полицајцу Р. Ц. да ће убити њега и његове најближе – сазнају „Новости“ у полицији.

После привођења у полицијску станицу, М.П.(55) је одведен у болницу на преглед. Осумњичени ће бити доведен код дежурног тужиоца, а онда ће судија за предходни поступак да одлучи да ли ће да му одреди притвор, евентуално упућивање на лечење, или ће предмет да иде у такозвану редовну процедуру.

Неколико дана раније, син осумњиченог се убио у породичној кући. Званично још нема речи о мотивима због којих се младић, који никад није био конфликтан, одлучио на тај корак.

М.П. је, ни мање ни више, једног од најискуснијих полицајаца у крају, кога зна од малих ногу и кога је дуго поштовао, отпужио да му је угатао да изгуби сина! То му је рекао позваши га телефоном, што је чула и супруга полицајца, иначе психолог.

Током привођења у Полицијску станицу Лозница, у присуству адвоката који га је смиривао, изражавао је гнев, мржњу и агресивност према полицајцу коме је претио.

“НАМЕШТАЈУ МУ ДА МУ НЕ ИДЕ ПОСАО”

И раније, како сазнајемо, осумњичени се жалио како му, наводно неки „намештају“ уз помоћ врачара и гатара, па му посао, иначе трговина, не иду како би он желео.

Ово је, нажалост, само један у низу примера како долази до тешких сукоба међу људима, када иду да траже помоћ „више силе”.

Извесни гатар из околине Бијељине недавно је „завио у црно“ засеок у селу Руњанима, код Лознице. Мештане, иначе рођаке, који су били пример најсложнијих и најсолидарнијих људи, учинио је највећим непријатељима, због чега је изгубљен један људски живот! Варао је месецима и образоване људе. Неки су тражили да им каже ко им је украо бебу, неки тражили помоћ за оболеле, за сукобе у ужој и широј породици, као и за посао. Жалосно је што је међу онима који су му се обратило било и полицајаца!

УЗЕО МИЛИОН ЕВРА, РОБИЈАО, ПА НАСТАВИО ДА ГАТА

Што је најгоре, овај преварант је успео да настави гатање, мада је опште познато да је разним преварама и подвалама преварио људе за више о милион евра, због чега је одлежао и вишегодишњу робију.

У оближњој Поцерини гатар слично чини и говори људима ко им намешта и врача, оптужујући тако невине људе из њиховог окружења. Несрећни људи, посебно необразовани, падају у замке, па ионако тешке муке додатно компликују. Један од „пацијената“ је, из чиста мира, изударао девојку, сматрајући да му она подмеће чини…

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс

loading...