loading...
Србија

Хорор код Шапца! Проституција у ресторану! Мадам Стела одузимала девојкама документа, тукла их и морила глађу!

Мадам Стела, њен муж В. Г. и конобар Н. О. ухапшени због сексуалне експлоатације жена

Супружници В. Г. (57) и Е. Г. (49), власници кафане и мотела у Мајуру код Шапца, као и њихов конобар Н. О. (41), ухапшени су због сумње да су организовали проституцију.

Како је саопштено из МУП, осумњичени се терете за трговину људима. – Сумња се да су дуже време, користећи тешке животне прилике жена, организовали њихову сексуалну експлоатацију у циљу прибављања користи – наводи се у саопштењу, у ком је истакнуто да је акција спроведена у сарадњи шабачке и београдске полиције и шабачког Вишег тужилаштва.

Полиција је упала у мотел у ноћи између петка и суботе и затекла девојке и муштерије током сексуалног односа. – У локалу су биле четири жене и три мушкарца, корисника сексуалних услуга – кажу из полиције и додају да је обављен претрес стамбено-пословног комплекса: – Одузето је 21.840 евра, 850 швајцарских франака, 2.080 долара, 820 куна, 700 конвертибилних марака и 42.000 динара.

Житељи Мајура кажу да је јавна тајна да се у том локалу одвија проституција, а да је наводно организатор свега ухапшена Е. Г., коју зову Мадам Стела и која је родом из Румуније. – Проналазила је девојке које су живеле у беди. Наводно им је узимала документа, а неке је и тукла.

Није им давала да једу ако би се буниле. Оне су биле у њеној милости или немилости – кажу житељи и додају:

– Када би “потрошила” и израбила девојке, доводила би нове. Проститутке су биле уредне и сређене. Конобар их је возио код фризера, маникира, на депилацију. Куповала им је и секси веш – кажу саговорници и додају да је ухапшени муж Мадам Стеле болестан и да јој је зато последњих година конобар Н. О. помагао

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс