Србија

Хорор код Шапца! Проституција у ресторану! Мадам Стела одузимала девојкама документа, тукла их и морила глађу!

Мадам Стела, њен муж В. Г. и конобар Н. О. ухапшени због сексуалне експлоатације жена

Супружници В. Г. (57) и Е. Г. (49), власници кафане и мотела у Мајуру код Шапца, као и њихов конобар Н. О. (41), ухапшени су због сумње да су организовали проституцију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је саопштено из МУП, осумњичени се терете за трговину људима. – Сумња се да су дуже време, користећи тешке животне прилике жена, организовали њихову сексуалну експлоатацију у циљу прибављања користи – наводи се у саопштењу, у ком је истакнуто да је акција спроведена у сарадњи шабачке и београдске полиције и шабачког Вишег тужилаштва.

Полиција је упала у мотел у ноћи између петка и суботе и затекла девојке и муштерије током сексуалног односа. – У локалу су биле четири жене и три мушкарца, корисника сексуалних услуга – кажу из полиције и додају да је обављен претрес стамбено-пословног комплекса: – Одузето је 21.840 евра, 850 швајцарских франака, 2.080 долара, 820 куна, 700 конвертибилних марака и 42.000 динара.

Житељи Мајура кажу да је јавна тајна да се у том локалу одвија проституција, а да је наводно организатор свега ухапшена Е. Г., коју зову Мадам Стела и која је родом из Румуније. – Проналазила је девојке које су живеле у беди. Наводно им је узимала документа, а неке је и тукла.

Није им давала да једу ако би се буниле. Оне су биле у њеној милости или немилости – кажу житељи и додају:

– Када би „потрошила“ и израбила девојке, доводила би нове. Проститутке су биле уредне и сређене. Конобар их је возио код фризера, маникира, на депилацију. Куповала им је и секси веш – кажу саговорници и додају да је ухапшени муж Мадам Стеле болестан и да јој је зато последњих година конобар Н. О. помагао

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс