Србија

Изненадио све! ВУЧИЋ У КРУШЕВЦУ НА ИВИЦИ СУЗА! Ево шта га је потресло!

Председник Србије Александар Вучић био је у Крушевацу, где је обишао завршне радове на ковид болници, који би требало да буду готови око 15. децембра.

„Хоћу да кажем људима у Србији да се суочавамо са много проблема и да није једноставно градити за тако кратко време. Компанија која изводи радове први пут се сусреће са оваквим захтевима, због чега је нормално да има непредвиђених околности“, рекао је Вучић обраћајући се после обиласка.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

О нападима на доктора Кона председник је рекао:

„Човек сваки дан ради, а од тога не зарађује ништа. Кон, али и сви остали чланови Кризног штаба се боре за наше грађане. У Србији за све мора да се пронађе кривац иако ти људи нису криви ни за шта. Др Кону су прво пребацивали због јеврејског порекла, а онда да се ни у шта не разуме. А ко се разуме? Погледајте стопу морталитета, па ћете видети шта ти људи раде“.

О увредама на рачун своје деце, Вучић је говорио на ивици суза:

„Снагом аргумената и озбиљношћу показујемо колико радимо за своју земљу. Никад никог нисам тужио због тих напада. Мој посао је да трпим и те тешке речи, иако то није посао моје деце. Мислим да су то добра деца, покушавам да будем објективан, за мене су свакако најбоља на свету. То што ће неко да каже да су лоши, пашчад, холограми, ја их и даље волим највише на свету“.

 

 

 

 

 

 

Извор: (Курир.рс)