Србија

ЈЕЗИВО! Доктор Кон открио: АКО БИ СЕ НАСТАВИЛО ШИРЕЊЕ КОРОНЕ ОВОМ БРЗИНОМ, ЗА ДВА МЕСЕЦА БИ БИЛО ЗАРАЖЕНО 4 МИЛИОНА ГРАЂАНА!

Процењен број становника у Републици Србији у 2019. години је 6.945.235, наводи се на сајту Републичког завода за статистику

Присутност вируса протеклих дана у Србији је велика, казао је др Предраг Кон. Он је објаснио да се број новозаражених може множити са десет.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ако откријемо 6.000, то је сигурно 60.000 – казао је Кон.

Др Тидоровић је у априлу рекао да је за колективни имунитет потребно да преко 60 одсто становништва стекне антитела.

– Сигурно је да ће се толико људи у Србији заразити, питање је само у ком интервалу, и то је оно о чему треба да водимо рачуна – објаснио је др Тиодоровић.

Процењен број становника у Републици Србији у 2019. години је 6.945.235, наводи се на сајту Републичког завода за статистику, што би значило да 60 одсто наших становника износи 4.167.141.

Уколико би тврдње др Кона биле истините и уколико би број регистрованих случајева сваког дана износио око 6.000, то би значило да би грађани Србије стећи колективни имунитет за 69 дана, односно за нешто више од два месеца.

На другој страни, овакав развој ситуације би био веома неповољан и смртоносан, пошто би здравствени систем био под огромним оптерећењем, и не би могао да издржи толики притисак.

Још једном апелујемо на све да се СТРОГО придржавају мера које је прописао Кризни штаб и да чувају себе и своје најближе од ове опасне заразе.

 

 

 

 

 

Извор: (Еспресо.рс)