Регион Србија

ЛОШЕ ВЕСТИ! Потрес у региону: Познати глумац ХИТНО ХОСПИТАЛИЗОВАН!

Глумац Зијах Соколовић заражен је корона вирусом, а због лоше клиничке слике хоспитализован је пре неколико дана.

Како сазнајемо, Зијах се налази у болници у Београду а када смо га позвали да проверимо како је тренутно његово здравствено стање, глумац је звучао уморно и кратко нам рекао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Лежим у болници. Добро сам за сада. Морам да прекинем сад и хвала вам најлепше.

Подсетимо, да су заражени и да се тренутно боре са Цовидом 19, потврдили су Марија Килибарда, Анђелка Прпић, Нела Михаиловић, Милица Милша, Сузана Петричевић, Весна Чипчић, редитељ Срдан Голубовић, Михајло Павић, док су због симптома у болници задржани Жарко Лаушевић, Иван Бекјарев, Дадо Глишић, Драгана Мићаловић.

Иван Бекјарев је смештен у болницу, али му се, како каже, стање не мења, јер и даље тешко дише.

– Ужасно сам, у болници сам и не зна се до када ћу остати. На Инфективној сам и не могу да причам. Нисам ништа боље – поручио нам је глумац тешко изговарајући за „Блиц“.

Сценариста и глумац Жарко Јокановић пре четири дана је хоспитализован, након што је сазнао да је позитиван на корону, а његова супруга Милица Милша, која је такође заражена овим вирусом, изнела више детаља

Ја сам добро. Жарко ће остати још недељу дана у болници – казала је на почетку Милица Милша.

– Имао је високу температуру. Био је малаксао и кашљао је. Сада више нема температуру – додала је глумица о супругу.

Њен колега Жарко Лаушевић је због вируса 27. октобра смештен у болницу, на ковид одељење КБЦ Бежанијска коса. Према сазнањима, он се сада осећа боље.

И глумица Сузана Петричевић за „Блиц” је открила да ју је корона савладала ненадано:

– Невероватно је да људи не схватају. Девети дан сам заражена, надам се да је најгоре прошло. Имала сам температурчине, видим да су многи прошли без њих, сигурно и лакше. С обзиром на моје раније дијагнозе, мени је тешко било. Лежим, пијем комплетну терапију… Шаљем подршку свима који су у истој ситуацији. Не плашим се, спремна сам на, не дао бог било какву реакцију. Слушам све, морају се очистити плућа, па ће снага да се врати, тако кажу, и надам се. Једва чекам да станем на даске које живот значе. Није лако. Плашим се само фаза овог вируса.

Међу онима који су потврдили да су заражени је и глумица Нела Михаиловић.

– Сад ми је заиста свега превише, кад прође све, онда ћемо причати – рекла је Нела кратко за „Блиц”, док је Анђелка Прпић своју дијагнозу поделила јавно.

Позитивна сам на Ковид 19, без симптома сам, али пошто ми глумци који снимамо серије морамо редовно да се тестирамо ја сам урадила тест и позитивна сам и зато сам сад на дистанци. Јесам мало осећала симптоме, али исто као раније кад сам била прехлађена, мало пецкање грла, мало цурење носа и то је нешто што раније не бих ни третирала. Добро се осећам, и повукла сам се да ово одлежим, да се примирим, па да наставимо где смо стали – открила је у укључењу из свог дома у емисију „Држ’ га Божо”.

– Смирило ме је кад сам радила рендген и крвну слику, али ме је плашило јер увек има оно “али” и обично након првих симптома у наредних пар дана стижу појачани симптоми. Али срећом не дешава се ништа и добро сам. Нисам имала температуру ниједан дан, имала сам благу малаксалост, посебно сам осећала ту неку тежину око врата и у пределу плећки, тај замор је нешто што никога не прескочи. То кад ми кажу, што се ти ослањаш на интуицију, људи будите у складу са собом, слушајте какве вам сигнале шаље организам! – рекла је, и додала да је изједа што не зна ко ју је заразио:

То ме изједа, јер не знам ко ме је заразио. Са јако мало људи сам се виђала и неки су позитивни, а неки нису, уопште не можемо да уђемо у траг. Оно што сам сматрала својом одговорношћу је да позовем све с којима сам била у контакту.

С короном се бори и њен колега с „Пинка” Михајло Павић.

– Продоран бол у мишићима праћен високом температуром од скоро 39 степени, главобоља и упаљено грло… Сада је ситуација много боља. Кашаљ сам успео да примирим, упалу грла држим под контролом различитим медикаментима, а повишену температуру више немам. Остаћу доследан прописаној терапији и кућној изолацији. Сада је кључно да будем одговоран због других!

И певач Дадо Глишић је открио да се тестирао и да је позитиван на корону.

– Од симптома имам високу температуру, грозницу и отежано дисање. Нажалост, спадам у ризичну групу јер имам астму. Видећемо како ће се све одвијати, али апелујем на све људе да се чувају, посебно они који имају хронична обољења – рекао је певач за Телеграф.рс.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс