Регион

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Преминуо легендарни хрватски певач!

Легендарни хрватски певач Крунослав Кићо Слабинац (76), коме су уграђена три бајпаса крајем јула, преминуо је јутрос, преносе регионални медији.

Преминуо је јутрос у 6.50 сати у болничкој соби загребачког КБЦ-а у којој је лежао већ три месеца. Он је почетком прошлог месеца, како је писао Јутарњи, због погоршаног здравственог стања прикључен на респиратор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Слабинац је оперисан у КБЦ-у Загреб, где се прво није опорављао по плану због проблема са зарастањем грудне кости изазваног вишком килограма.

Након тога је, како пише Јутарњи лист, добио болничку инфекцију, а потом и упалу плућа.

Кићо је у болници почетком августа завршио због коронарне болести која му је била захватила крвне судове. Упркос успешном захвату, током којег су му уграђена три стента, опоравак се закомпликовао јер му рана на грудном кошу није зарастала како треба.

Славонски музичар је протеклих месеци још неколико пута био оперисан, а иако су се његови ближњи надали да ће све кренути набоље, лекари су их у више наврата спремали и за оно најгоре. Иза Киће су остали његови неутешни синови Павао (41) и Иван (39), пријатељи и бројни обожаватељи.

 

 

 

 

 

Извор: Б92