Србија

НЕЛА МИХАЈЛОВИЋ ПОЗИТИВНА НА КОРОНУ: „Сад ми је стварно свега превише…“

Глумица Нела Михаиловић заражена је корона вирусом.

Наиме, глумица је потврдила да је позитивна на Ковид-19, али није хтела да детаљише о свом тренутном здравственом стању.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сад ми је заиста свега превише, кад прође све онда ћемо причати – рекла је кратко Нела Михајловић за „Блиц“.

Осим ње, и глумица Анђелка Прпић је данас потврдила да има корону.

– Позитивна сам на Ковид 19, без симптома сам али пошто ми глумци који снимамо серије морамо редовно да се тестирамо ја сам урадила тест и позитивна сам и зато сам сад на дистанци – почела је глумица, па открила да ли је осећала познате симптоме опасног вируса:

– Јесам мало осећала симптоме, али исто као раније кад сам била прехлађена, мало пецкање грла, мало цурење носа и то је нешто што раније не бих ни третирала. Добро се осећам, и повукла сам се да ово одлежим, да се примирим, па да наставимо где смо стали.

И глумац Жарко Лаушевић је позитиван на корона вирус. Лаушевић је 27. октобра, смештен у болницу, на ковид одељење КБЦ Бежанијска коса.

Глумица Милица Милша је открила да се супруг и она боре са вирусом, да има упалу плућа и да прати све савете лекара.

– Код куће одмарам, примам терапију. Мене је мало заболело грло и то је било то. Пијемо лекове све, примамо све што треба, Жарко и ја, лежимо, скидамо температуру. Имам високу температуру…

Позната глумица Весна Чипчић је такође позитивна је на корона вирус.

Извор близак глумици потврдио је да је Весна позитивна на корону, пише „Телеграф“, а наводи се и да се она тренутно добро осећа.

Извор: Блиц