Србија

НОВИ ГАФ ВОДИТЕЉКЕ ЗАПАЛИО МРЕЖЕ: Након што је Иринеј постао светлост, протојереј врста пса, на ред је дошло ЈЕВАНЂЕЉЕ

Фото: Твитер принтскрин

Не само да је Бојана Ристивојевић, водитељка ТВ Прва, направила гаф поводом смрти патријарха СПЦ Иринеја, рекавши умјесто “светост” – “светлост”, него се врло сличан гаф догодио и водитељки ТВ Хепи Јовани Јеремић.

“Протојереј стафорд и Рајко Ђурђевић, новинар”, рекла је водитељка током читања имена гостију с папира, мислећи на титулу црквеног великодостојника протојереја ставрофора, али је умјесто ње саопштила врсту пса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гаф који јој се догодио на телевизији са националном фреквенцијом учинио је виралном на друштвеним мрежама.

Нешто слично догодило се њеној колегиници Бојани Ристивојевић, садашњој водитељки Јутарњег на Првој, а некадашњој водитељки “Парова” на Хепију.

“Да поновимо још једном, у петак, 20. новембра, у 7 и 7 часова у Војној ковид болници Карабурма, у Београду, упокојио се у господу његова светлост патријарх Иринеј”, рекла је Ристивојевић у програму.

“О овим и другим детаљима у вези са сахраном његове светлости, јавност ће бити ускоро обавијештена”, додала је она.

Ту међутим није био крај.

Водитељка Јована Јеремић потом је направила још један гаф, рекавши да ће “свештеници читати јеванђеља над одроном”.

“За 12:30 часова заказан је помен у Храму Светог Саве. Након тога, целог дана и ноћи, београдски свештеници ће читати света јеванђеља над одроном”, рекла је она.

Такође, Јутарњи програм који води Јеремићева почео је минутом ћутања поводом смрти Иринеја, а у том тренутку међу њеним гостима био је и политички активиста из Црне Горе Владислав Дајковић.

Извор: ЦДМ