Србија

Огласила се Биљана Србљановић: „Нисам срела особу која је против маски, а да није и у свему другом комплетан идиот“

Дебате о томе да ли би маске требало да се носе или не, колико штите од коронавируса и слично, не јенњавају од самог почетка пандемије. Своје виђење ситуације дала је и сценаристкиња Биљана Србљановић.

Она је прележала коронавирус у марту, а сада је рекла и шта мисли о томе да ли би требало носити маске или не.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Још нисам срела особу која је против маски, а да није и у свему другом комплетан идиот“, написала је она у објави на друштвеној мрежи Фејсбук.

„Антимаскер је, на пример, непогрешиво онај ко ће ти рећи да је данас Свети Лука, а не Ноћ вештица. Заболе ме и за луку и за халоуин. Живи живот, идиоте, пусти ме на миру. Посебно се односи на подле људе, што држе маску на устима, а носина им вири. Плус, бог ме је погледао откад маске улазе у норму. Носим их годинама, јер давно скривају све – емоције, стање свести и епитела, последице ноћеног дивљања и смех.“, додала је.

Како је навела, „људи који маске зову брњицама, баш су брњице и заслужили“.

„Они који кажу – шта ти бринеш за мене, не бирнем се уопште, шта више, боли ме к**** за тебе. Бринем се за себе и здравствени ситем. Опет за мене. Посебно се односи на подле људе што држе маску на устима, а носина им вири. Као зај****ли су систем“, написала је Србљановићева.

 

 

 

 

 

Извор: Б92