Србија

ПОСЛЕДЊИ ТРЕНУЦИ ЖИВОТА ЧЛАНА АМАДЕУС БЕНДА СЛАМАЈУ СРЦЕ: Сестре му пуштале омиљене песме да би се пробудио из коме

Бојан Златановић, бубњар „Амадеус бенда“ познат под надимком Токан, преминуо је данас у 45. години од последица корона вируса, а његов колега и пријатељ Бојан Станимировић испричао је како су изгледали последњи тренуци музичара, док су му се лекари у болници борили за живот.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бојан Станимировић, члан „Амадеус бенда“, не може да се помири са губитком свог имењака, великог пријатеља и колеге, Бојана Златановића који је изгубио битку са корона вирусом.

– Отишао је најбољи бубњар и певач кога смо имали. Хвала болници „Др Драгиша Мишовић“ што су дали све од себе да га спасу. Живеће вечно кроз Амадеус бенд. Такви људи као што је мој побратим Токан никада не умиру. Амин. Волео сам га колико рођену децу волим – рекао је Бојан Станимировић за „Блиц“, а затим додао:

– Доктори и сестре из КБЦ „Др Драгиша Мишовић“ су га оживљавали свим силама, чак су се сви окупили око његовог кревета у једном тренутку, пустили му песму Амадеус бенда и сви певали наглас.

Бојан Златановић је изгубио битку у 45. години живота, а музички свет остао је у шоку након ове тужне вести.

Његове колеге из бенда заједничком емотивном поруком опростиле су се од преминулог пријатеља.

– Драги пријатељи, са великим болом и неизмерном тугом у срцу обавештавамо вас да нас је данас, 24. новембра 2020. године, прерано напустио наш Бојан Златановић Токан. Токанов неизбрисив траг наставиће да живи кроз Амадеус и све нас, кроз све оно чиме нас је задужио као велики човек пре свега, кроз ритам који је уткао у наша срца и кроз успомене којима је оплеменио наше душе. Воле те заувек твоји Амадеуси – написали су чланови бенда и додали:

– Захваљујемо се комплетном особљу болнице „Др Драгиша Мишовић“ на њиховом несебичном пожртвовању и труду у борби са овом опаком болешћу. Држите се и чувајте се!

Извор: Блиц