Свет

ПОТПУНИ ПРЕОКРЕТ! Руси открили: Сорош ће изгубити све што има! Ево о чему је реч!

Амерички милијардер и финансијер Џорџ Сорош изгубиће уштеђевину ако светски систем у доларима нестане, а то је све изгледније, рекао је економиски експерт Михаил Хазин.

Амерички председнички избори утичу на многе међународне процесе. Међутим, у већој мери директно утичу на саме Сједињене Државе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према Михаилу Хазину, победа актуелног шефа државе Доналда Трампа могла би да стави тачку на политичку елиту која представља Демократску странку.

И ово стање ствари може довести до колапса светског система који се заснива на америчком долару, што ће неминовно утицати на многе „финансијске тајкуне“.

Међу тим тајкунима, стручњак је сврстао милијардера Џорџа Сороша, чијим се средствима у свету организују револуције у боји.

Нестанак садашњег економског система довешће до тога да бизнисмен изгуби сав капитал. Поред тога, према таквом сценарију догађаја, биће неопходно спровести финансијске реформе, у оквиру којих Вашингтон може да уведе „електронске доларе“.

Нијанса је, према речима специјалисте, да ће у овој ситуацији традиционалне новчанице бити пренете у дигитални формат у износу од 200 долара по особи, порекло остатка новца власници капитала мораће да документују.

„А шта ће Сорош? Донети документе из Хонг Kонга? Рећи ће му: “Све је ово кинески фалсификат” рекао је Kазин у интервјуу за Бусинесс Онлине.

Трамп ће, ако буде поново изабран, деловати брзо и у складу са законом. С друге стране, демократа Џое Бајден покушаће да исправи ситуацију и одржи тренутни финансијски систем на површини. Ипак, ови напори ће бити узалудни, а на крају ће се ипак срушити, резимирао је економиста.

 

Извор: Webtribune.rs